NAVIGO-museum viert feest met de Oostduinkerkse vissers! 's Morgens vroeg gaan we met de huifkar naar het strand om te vissen met de garnaalvissers te paard en de andere strandvissers. Op het museumplein worden de garnalen gekookt én geproefd. Breng je picknick mee en vul die aan met heerlijke vishapjes, klaargemaakt door de strandvissers van Koksijde-Oostduinkerke.

Geniet in de namiddag van feestelijke animatie en fi­jne workshops in het museum. Knutsel leuke vissen, gekke octopussen en smul snoepbrochetten. Dans op de muziek van het draaiorgel, dansgroep de Juttertjes toont hoe het moet! Ga voor een grappige grime en meet jezelf een fishy-hairlook aan. Doe mee aan de fotografieworkshop, speel volksspelen tussen de visnetten en laat je meevoeren door de verhalen van onze gidsen. Kers op de taart is de voorstelling 'Het Geheim Van De Vuurtoren' van Kip van Troje. Ambiance verzekerd!

Hoe verloopt deze zee(r) feestelijke dag?

  • 8.45 uur: Afspraak aan het museum
  • 10.00 tot 10.45 uur: paardenvissers vissen t.h.v. het Astridplein in Oostduinkerke
  • 12.00 uur: demonstratie garnaal koken en proeverij op het museumplein
  • 11.30 tot 13.30 uur: Kom lunchen in het museum. Vul je eigen picknick aan met lekkere hapjes van onze vissers!
  • 13.30 tot 17.00 uur: diverse workshops en animatie in het museum!

Plusmagazine.be geeft 15 familietickets weg (geldig voor 2 volwassenen en 3 kinderen)!

Gezocht: reporter voor dit feest!

Ben jij thuis of onderweg de fotograaf van dienst? Of wil je graag leren hoe dat gaat? Tijdens het Zilt feest, is er een exclusieve fotografieworkshop voor kinderen van 8 tot 12 jaar! Een professionele fotograaf neemt je mee op sleeptouw. Samen gaan we mee op de huifkar naar het strand. Onderweg leer je de kneepjes van het vak! Zo maken we samen onze eigen reportage van onze garnaalvissers te paard! De plaatsjes zijn beperkt, schrijf je dus snel in! € 8 per kind (huifkartocht én feestelijke namiddag in het museum inbegrepen, formule 'laag Tij') - kinderen moeten worden vergezeld door een volwassene.

Praktisch

Laag water om 10.48 uur

Vergeet zeker je laarzen niet! Breng je picknick mee en vul die aan met lekkere hapjes van onze vissers!

Formule 'Laag Tij': in de voormiddag met de huifkar naar het strand, gaan vissen met de garnaalvissers te paard + onbeperkt toegang tot het feestelijke programma in het museum: € 15 | € 10 voor kinderen van 5 tot 18 jaar oud ? € 8 voor Koksijdenaars en houders van een K-pas, gratis voor kinderen jonger dan 5 jaar !!

Reserveer tijdig je plaatsje in de huifkar naar het strand via onthaal@navigomuseum.be of 058 51 24 68.

Formule 'Hoog Tij':

Onbeperkt toegang tot het feestelijke programma in het museum gewone toegangsprijzen! Gratis voor Koksijdenaars en houders van een K-pas.

Opgepast, ondanks het feit dat dit de eerste zaterdag van de maand is, is het museum dus niet gratis toegankelijk (wegens dit event)

Meer info op: www.navigomuseum.be

NAVIGO-museum viert feest met de Oostduinkerkse vissers! 's Morgens vroeg gaan we met de huifkar naar het strand om te vissen met de garnaalvissers te paard en de andere strandvissers. Op het museumplein worden de garnalen gekookt én geproefd. Breng je picknick mee en vul die aan met heerlijke vishapjes, klaargemaakt door de strandvissers van Koksijde-Oostduinkerke.Geniet in de namiddag van feestelijke animatie en fi­jne workshops in het museum. Knutsel leuke vissen, gekke octopussen en smul snoepbrochetten. Dans op de muziek van het draaiorgel, dansgroep de Juttertjes toont hoe het moet! Ga voor een grappige grime en meet jezelf een fishy-hairlook aan. Doe mee aan de fotografieworkshop, speel volksspelen tussen de visnetten en laat je meevoeren door de verhalen van onze gidsen. Kers op de taart is de voorstelling 'Het Geheim Van De Vuurtoren' van Kip van Troje. Ambiance verzekerd!Hoe verloopt deze zee(r) feestelijke dag? Plusmagazine.be geeft 15 familietickets weg (geldig voor 2 volwassenen en 3 kinderen)!Gezocht: reporter voor dit feest!Ben jij thuis of onderweg de fotograaf van dienst? Of wil je graag leren hoe dat gaat? Tijdens het Zilt feest, is er een exclusieve fotografieworkshop voor kinderen van 8 tot 12 jaar! Een professionele fotograaf neemt je mee op sleeptouw. Samen gaan we mee op de huifkar naar het strand. Onderweg leer je de kneepjes van het vak! Zo maken we samen onze eigen reportage van onze garnaalvissers te paard! De plaatsjes zijn beperkt, schrijf je dus snel in! € 8 per kind (huifkartocht én feestelijke namiddag in het museum inbegrepen, formule 'laag Tij') - kinderen moeten worden vergezeld door een volwassene.Praktisch Laag water om 10.48 uur Vergeet zeker je laarzen niet! Breng je picknick mee en vul die aan met lekkere hapjes van onze vissers!Formule 'Laag Tij': in de voormiddag met de huifkar naar het strand, gaan vissen met de garnaalvissers te paard + onbeperkt toegang tot het feestelijke programma in het museum: € 15 | € 10 voor kinderen van 5 tot 18 jaar oud ? € 8 voor Koksijdenaars en houders van een K-pas, gratis voor kinderen jonger dan 5 jaar !!Reserveer tijdig je plaatsje in de huifkar naar het strand via onthaal@navigomuseum.be of 058 51 24 68.Formule 'Hoog Tij': Onbeperkt toegang tot het feestelijke programma in het museum gewone toegangsprijzen! Gratis voor Koksijdenaars en houders van een K-pas.Opgepast, ondanks het feit dat dit de eerste zaterdag van de maand is, is het museum dus niet gratis toegankelijk (wegens dit event)Meer info op: www.navigomuseum.be