Elk jaar komen ongeveer 26.000 sportliefhebbers, recreatieruiters, ondernemers en paardenliefhebbers vanuit alle windstreken naar Flanders Horse Expo. Van 21 tot 23 februari 2020 hebben de organisatoren voor de 13de editie een veelzijdig programma samengesteld met een mix aan sport, spektakel en vorming.

Kortom, Flanders Horse Expo staat weer garant voor paardenplezier in al haar facetten voor jong en oud. In 2020 pakt het event uit met adembenemende shows, grote namen, demonstraties en provinciale, nationale en internationale wedstrijden op topniveau binnen alle paardensport-disciplines. Verwacht je ook aan nieuwigheden zoals het spectaculaire horseboarden, extreme cowboyracing en paardrijden voor mensen met een beperking. Naast het uitgebreid programma in de verschillende pistes en seminarieruimtes vind je op Flanders Horse Expo 200 stands op de beursvloer met een fantastisch aanbod aan ruitersportartikelen en toebehoren.

Meer info op www.flanders-horse-expo.be

PRAKTISCH

Datum en locatieVan vrijdag 21 februari tot en met zondag 23 februari 2020

Flanders Expo Gent

Openingsuren:

9 - 22u op vrijdag en zaterdag

9 - 18u30 op zondag

Hoe bereiken:

Met de auto: E40 - Brussel-Oostende Afrit nr. 14 Sint-Denijs-Westrem.

Met het openbaar vervoer: Wie voor het openbaar vervoer kiest, kan met de tram helemaal tot aan de hallen. Tramlijn 1 biedt zowel tijdens de week als in het weekend een regelmatige verbinding tussen het centrum van Gent, het station Gent Sint-Pieters en Flanders Expo.

Elk jaar komen ongeveer 26.000 sportliefhebbers, recreatieruiters, ondernemers en paardenliefhebbers vanuit alle windstreken naar Flanders Horse Expo. Van 21 tot 23 februari 2020 hebben de organisatoren voor de 13de editie een veelzijdig programma samengesteld met een mix aan sport, spektakel en vorming. Kortom, Flanders Horse Expo staat weer garant voor paardenplezier in al haar facetten voor jong en oud. In 2020 pakt het event uit met adembenemende shows, grote namen, demonstraties en provinciale, nationale en internationale wedstrijden op topniveau binnen alle paardensport-disciplines. Verwacht je ook aan nieuwigheden zoals het spectaculaire horseboarden, extreme cowboyracing en paardrijden voor mensen met een beperking. Naast het uitgebreid programma in de verschillende pistes en seminarieruimtes vind je op Flanders Horse Expo 200 stands op de beursvloer met een fantastisch aanbod aan ruitersportartikelen en toebehoren.Meer info op www.flanders-horse-expo.bePRAKTISCHDatum en locatieVan vrijdag 21 februari tot en met zondag 23 februari 2020Flanders Expo GentOpeningsuren:9 - 22u op vrijdag en zaterdag 9 - 18u30 op zondagHoe bereiken:Met de auto: E40 - Brussel-Oostende Afrit nr. 14 Sint-Denijs-Westrem.Met het openbaar vervoer: Wie voor het openbaar vervoer kiest, kan met de tram helemaal tot aan de hallen. Tramlijn 1 biedt zowel tijdens de week als in het weekend een regelmatige verbinding tussen het centrum van Gent, het station Gent Sint-Pieters en Flanders Expo.