Door het grote gemak waarmee de Harlem Globetrotters de basketbal hanteren, krijgen ze het publiek overal ter wereld aan hun voeten. Sinds hun oprichting in 1926 brengen ze familie-entertainment met onverwachte spelsituaties, tot in de perfectie uitgevoerde trucs en verrassende grappen. Ook het publiek wordt actief betrokken in het spektakel, wat het een uniek evenement voor de hele familie maakt.

Al negen decennia staan de Harlem Globetrotters garant voor entertainment van het hoogste niveau. Uitgegroeid tot globale iconen zorgen ze steevast voor een glimlach op het gezicht van iedereen.

Wij geven 10 tickets weg!

Door het grote gemak waarmee de Harlem Globetrotters de basketbal hanteren, krijgen ze het publiek overal ter wereld aan hun voeten. Sinds hun oprichting in 1926 brengen ze familie-entertainment met onverwachte spelsituaties, tot in de perfectie uitgevoerde trucs en verrassende grappen. Ook het publiek wordt actief betrokken in het spektakel, wat het een uniek evenement voor de hele familie maakt. Al negen decennia staan de Harlem Globetrotters garant voor entertainment van het hoogste niveau. Uitgegroeid tot globale iconen zorgen ze steevast voor een glimlach op het gezicht van iedereen. Wij geven 10 tickets weg!