Rummikub is een van de populairste spellen dat overal ter wereld gespeeld wordt. Meer dan 50 miljoen exemplaren van het spel gingen intussen over de toonbank. Het is ook het spel dat het vaakst in gezins-, vriendenclub of familieverband gespeeld wordt, kortom: Rummikub brings people together!

Op zaterdag 26 oktober verzamelt de crème de la crème van Rummikub spelend Vlaanderen opnieuw voor het spannende Vlaamse Rummikub Kampioenschap 2019. Met kandidaten uit heel Vlaanderen: deelnemers van alle leeftijden want Rummikub is een spel dat verbindt. Dit keer gaat het Vlaamse Kampioenschap door op een vertrouwde locatie: Wijnegem Shopping. Inderdaad de plek waar de Rummikub Kampioenschappen in 2003 voor de eerste keer georganiseerd werden in België en er drie opeenvolgende Vlaamse Kampioenschappen volgden want ook in 2005 en 2007 speelden de Vlaamse Rummikubbers er de pannen van het dak voor een enthousiast publiek.

Speel ook mee, deelname aan het Vlaams Rummikub Kampioenschap is gratis en iedereen van jong tot minder jong is welkom. Inschrijven via www.ariespr.be/rummikub.

www.facebook.com/fanvangoliath

www.facebook.com/RUMMIKUB-BELGIUM-113601208694321

Rummikub is een van de populairste spellen dat overal ter wereld gespeeld wordt. Meer dan 50 miljoen exemplaren van het spel gingen intussen over de toonbank. Het is ook het spel dat het vaakst in gezins-, vriendenclub of familieverband gespeeld wordt, kortom: Rummikub brings people together! Op zaterdag 26 oktober verzamelt de crème de la crème van Rummikub spelend Vlaanderen opnieuw voor het spannende Vlaamse Rummikub Kampioenschap 2019. Met kandidaten uit heel Vlaanderen: deelnemers van alle leeftijden want Rummikub is een spel dat verbindt. Dit keer gaat het Vlaamse Kampioenschap door op een vertrouwde locatie: Wijnegem Shopping. Inderdaad de plek waar de Rummikub Kampioenschappen in 2003 voor de eerste keer georganiseerd werden in België en er drie opeenvolgende Vlaamse Kampioenschappen volgden want ook in 2005 en 2007 speelden de Vlaamse Rummikubbers er de pannen van het dak voor een enthousiast publiek.Speel ook mee, deelname aan het Vlaams Rummikub Kampioenschap is gratis en iedereen van jong tot minder jong is welkom. Inschrijven via www.ariespr.be/rummikub.www.facebook.com/fanvangoliathwww.facebook.com/RUMMIKUB-BELGIUM-113601208694321