Je hebt dringend een volle batterij nodig ... en vindt na veel gerommel alleen een (half)leeg exemplaar in de schuif. Herkenbaar?

Niet als je de krachtige ecobatterijen van eneloop (Panasonic) gebruikt. Die kun je tot 2100 keer herladen. Zo verklein je niet alleen de afvalberg, maar vergroot je ook de kans dat je altijd een opgeladen batterij in de schuif hebt. Zeker als je de smart & quick-lader van eneloop in diezelfde schuif bewaart. Superhandig - én milieuvriendelijk!

Win win win!

Wacht nog even voor je naar een verdeler rent. Want wij schenken ecologische cadeautjes weg: twaalf herlaadbare batterijsets uit de Limited Ocean-editie - ondergedompeld in de mooiste blauwtinten van de oceaan - plus een smart & quick-charger die jouw batterijen snel en veilig terug op krachten brengt.

Maak extra kans op batterijen en mooie prijzen

Doe mee aan de eneloop European Photo Challenge : stuur jouw beste foto in rond het thema 'oceaan' en verzamel zo veel mogelijk stemmen online. De winnaar krijgt een Lumix DMC-FT5 t.w.v. € 330 én verdient € 5000 voor het goede groene doel waaraan hij zijn foto linkt. Want eneloop steunt elke wedstrijdeditie twee milieuorganisaties. Lees er meer over op de officiële wedstrijdpagina.

Bezoek ook de eneloop-website voor meer info over onze duurzame batterijproducten

Je hebt dringend een volle batterij nodig ... en vindt na veel gerommel alleen een (half)leeg exemplaar in de schuif. Herkenbaar? Niet als je de krachtige ecobatterijen van eneloop (Panasonic) gebruikt. Die kun je tot 2100 keer herladen. Zo verklein je niet alleen de afvalberg, maar vergroot je ook de kans dat je altijd een opgeladen batterij in de schuif hebt. Zeker als je de smart & quick-lader van eneloop in diezelfde schuif bewaart. Superhandig - én milieuvriendelijk! Win win win! Wacht nog even voor je naar een verdeler rent. Want wij schenken ecologische cadeautjes weg: twaalf herlaadbare batterijsets uit de Limited Ocean-editie - ondergedompeld in de mooiste blauwtinten van de oceaan - plus een smart & quick-charger die jouw batterijen snel en veilig terug op krachten brengt. Maak extra kans op batterijen en mooie prijzenDoe mee aan de eneloop European Photo Challenge : stuur jouw beste foto in rond het thema 'oceaan' en verzamel zo veel mogelijk stemmen online. De winnaar krijgt een Lumix DMC-FT5 t.w.v. € 330 én verdient € 5000 voor het goede groene doel waaraan hij zijn foto linkt. Want eneloop steunt elke wedstrijdeditie twee milieuorganisaties. Lees er meer over op de officiële wedstrijdpagina.Bezoek ook de eneloop-website voor meer info over onze duurzame batterijproducten