Sinds april 2017 is het Centraal Station van Antwerpen veel meer dan een komen en gaan van treinen. Onze populairste striphelden wonen er permanent in Comics Station Antwerp, het leukste indoorpretpark van het land. Bezoekers beleven er dolle avonturen met De Smurfen, Suske en Wiske, Jommeke, Lucky Luke, De Kiekeboes en Urbanus. Comics Station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten - waaronder de hoogste indoor glijbaan ter wereld, tal van doe-activiteiten en een binnenspeeltuin.

Comics Station Antwerp is het enige indoor pretpark ter wereld dat in een station gelegen is en is daardoor makkelijk bereikbaar. Comics Station Antwerp is goed voor vier verdiepingen pret voor het hele gezin. In zes themazones gaan groot en klein op avontuur met De Smurfen, Suske en Wiske, Jommeke, Lucky Luke, De Kiekeboes en Urbanus. Beleving, fantasie en actie staan centraal. Kinderen leven zich uit, terwijl ouderen er de magie van het kind zijn even terugvinden. Want wie wil er nu niet de teletijdmachine van Professor Barabas in en op avontuur met Suske en Wiske? Of gaan feesten met De Smurfen in Het Magische Bos?

Eyecatcher is Comics Twist, de hoogste indoor glijbaan (22,5m!) ter wereld die door het park heen glijdt. Met Comics Play huist het ook een geweldige binnenspeeltuin. Comics Station Antwerp is goed voor een hele dag plezier, voor groot en klein, voor jong en oud.

Comics Station Antwerp is open op woensdag van 12u tot 18u en op zaterdag en zondag van 10u tot 18u. Voor meer informatie en tickets kan je terecht op www.comicsstation.be

Zin gekregen om Comics Station Antwerp zelf te ontdekken? Plusmagazine.be geeft 10 familietickets voor 4 personen weg!

Sinds april 2017 is het Centraal Station van Antwerpen veel meer dan een komen en gaan van treinen. Onze populairste striphelden wonen er permanent in Comics Station Antwerp, het leukste indoorpretpark van het land. Bezoekers beleven er dolle avonturen met De Smurfen, Suske en Wiske, Jommeke, Lucky Luke, De Kiekeboes en Urbanus. Comics Station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten - waaronder de hoogste indoor glijbaan ter wereld, tal van doe-activiteiten en een binnenspeeltuin.Comics Station Antwerp is het enige indoor pretpark ter wereld dat in een station gelegen is en is daardoor makkelijk bereikbaar. Comics Station Antwerp is goed voor vier verdiepingen pret voor het hele gezin. In zes themazones gaan groot en klein op avontuur met De Smurfen, Suske en Wiske, Jommeke, Lucky Luke, De Kiekeboes en Urbanus. Beleving, fantasie en actie staan centraal. Kinderen leven zich uit, terwijl ouderen er de magie van het kind zijn even terugvinden. Want wie wil er nu niet de teletijdmachine van Professor Barabas in en op avontuur met Suske en Wiske? Of gaan feesten met De Smurfen in Het Magische Bos? Eyecatcher is Comics Twist, de hoogste indoor glijbaan (22,5m!) ter wereld die door het park heen glijdt. Met Comics Play huist het ook een geweldige binnenspeeltuin. Comics Station Antwerp is goed voor een hele dag plezier, voor groot en klein, voor jong en oud. Comics Station Antwerp is open op woensdag van 12u tot 18u en op zaterdag en zondag van 10u tot 18u. Voor meer informatie en tickets kan je terecht op www.comicsstation.be Zin gekregen om Comics Station Antwerp zelf te ontdekken? Plusmagazine.be geeft 10 familietickets voor 4 personen weg!