Koffers pakken, zonnebril op en wegwezen. Lola verkent deze zomer alle hoeken van de wereld. Voor de nieuwe collectie ging onze meid inspiratie zoeken in de Baltische staten, Frankrijk en Cuba.Organische motieven, voeren je terug naar de natuur, naar uitgestrekte velden met bloemen, vlinders en kwetterende vogels. Of hou je meer van beige en bruine tinten die aan warme stranden herinneren? Geen bestemming is te ver. Of het nu fruitig en fris is of eerder koel, ingetogen en verkwikkend, de zomercollectie 2016 heeft het allemaal.

EENVOUDIG AFWASBAAR Een ongeluk onder weg? Geen probleem. Lola's tafelzeilen zijn heel duurzaam. Ze bevatten geen ftalaten en hebben een toplaag uit PVC. Dat maakt ze makkelijk afwasbaar. Een vochtige doek volstaat om ze schoon te maken. Maak je dus geen zorgen als die cocktail omver valt.

Koffers pakken, zonnebril op en wegwezen. Lola verkent deze zomer alle hoeken van de wereld. Voor de nieuwe collectie ging onze meid inspiratie zoeken in de Baltische staten, Frankrijk en Cuba.Organische motieven, voeren je terug naar de natuur, naar uitgestrekte velden met bloemen, vlinders en kwetterende vogels. Of hou je meer van beige en bruine tinten die aan warme stranden herinneren? Geen bestemming is te ver. Of het nu fruitig en fris is of eerder koel, ingetogen en verkwikkend, de zomercollectie 2016 heeft het allemaal.EENVOUDIG AFWASBAAR Een ongeluk onder weg? Geen probleem. Lola's tafelzeilen zijn heel duurzaam. Ze bevatten geen ftalaten en hebben een toplaag uit PVC. Dat maakt ze makkelijk afwasbaar. Een vochtige doek volstaat om ze schoon te maken. Maak je dus geen zorgen als die cocktail omver valt.