Een helpende hand van een vriend: het boek van Dr. Marcel Verheyen.

Stress en burn-out zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dat zouden we wel graag willen, want steeds meer mensen worden er ziek van. Dat kan nochtans niet zonder onze levenswijze en onze gedachten te veranderen. De manier waarop we ons organiseren, omgaan met anderen, ons werk beschouwen, en voor ons gezin zorgen, de problemen waarmee we te maken krijgen en de onmacht om alles meester te blijven, maken dat anderen of de gebeurtenissen ons overmeesteren. Stress, burn-out, depressie, slapeloosheid... je kent het wel. Om daar iets aan te doen kan je best wat deskundige hulp gebruiken. Natuurarts Dr. Marcel Verheyen schreef er een bestseller over: "Stop stress". Misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar als je dit boek doorneemt, zal je hem als een vriend met een helpende hand beschouwen.

Ook de natuur geeft ons een helpende hand met een aantal prima preparaten van Fytobell: Passibell, een natuurlijke rustgever en Escholcin om goed te kunnen slapen. Essentieel in deze hectische tijd.

Plusmagazine.be geeft 10 pakketten weg!

Meer info op www.fytobell.be

Een helpende hand van een vriend: het boek van Dr. Marcel Verheyen.Stress en burn-out zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dat zouden we wel graag willen, want steeds meer mensen worden er ziek van. Dat kan nochtans niet zonder onze levenswijze en onze gedachten te veranderen. De manier waarop we ons organiseren, omgaan met anderen, ons werk beschouwen, en voor ons gezin zorgen, de problemen waarmee we te maken krijgen en de onmacht om alles meester te blijven, maken dat anderen of de gebeurtenissen ons overmeesteren. Stress, burn-out, depressie, slapeloosheid... je kent het wel. Om daar iets aan te doen kan je best wat deskundige hulp gebruiken. Natuurarts Dr. Marcel Verheyen schreef er een bestseller over: "Stop stress". Misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar als je dit boek doorneemt, zal je hem als een vriend met een helpende hand beschouwen.Ook de natuur geeft ons een helpende hand met een aantal prima preparaten van Fytobell: Passibell, een natuurlijke rustgever en Escholcin om goed te kunnen slapen. Essentieel in deze hectische tijd.Plusmagazine.be geeft 10 pakketten weg!Meer info op www.fytobell.be