De Embellisseur is een gekleurde emulsie met smeltende textuur om de teint te verfraaien en haar natuurlijk te doen stralen. Met fruitig parfum van kaki en carambolvrucht. De extracten van deze vruchten zorgen voor een perfecte hydratie en geven glans aan de huid.

Voor een gestileerde blik teken je het perfecte lijntje met de kalligrafiepen voor de ogen in cactuskleur. De trendy oogschaduw in safarikleur met zijn fijne en romige textuur geeft een matte finish. Vervolledig je look met de lippenlak, de perfecte fusie tussen gloss en lippenstift! Biedt zowel de glans van een gloss als de intense kleur van een lippenstift.

Meer info op www.sothys.be

Plusmagazine.be geeft 5 setjes (embellisseur de teint + oogschaduw + kalligrafiepen + lippenlak) ter waarde van € 117 weg!

De Embellisseur is een gekleurde emulsie met smeltende textuur om de teint te verfraaien en haar natuurlijk te doen stralen. Met fruitig parfum van kaki en carambolvrucht. De extracten van deze vruchten zorgen voor een perfecte hydratie en geven glans aan de huid.Voor een gestileerde blik teken je het perfecte lijntje met de kalligrafiepen voor de ogen in cactuskleur. De trendy oogschaduw in safarikleur met zijn fijne en romige textuur geeft een matte finish. Vervolledig je look met de lippenlak, de perfecte fusie tussen gloss en lippenstift! Biedt zowel de glans van een gloss als de intense kleur van een lippenstift.Meer info op www.sothys.bePlusmagazine.be geeft 5 setjes (embellisseur de teint + oogschaduw + kalligrafiepen + lippenlak) ter waarde van € 117 weg!