Het gebruik van plantenextracten berust op eeuwenlange ervaring en traditie. Ook in de moderne wetenschap worden de heilzame effecten van plantenextracten herontdekt. De toepassingen van plantenextracten zijn namelijk zeer veelzijdig. Bovendien zijn er amper bijwerkingen aan verbonden, dit vaak in tegenstelling tot traditionele geneesmiddelen.

Pure Encapsulations heeft de afgelopen twintig jaar een enorme expertise opgebouwd binnen dit domein in de Verenigde Staten. Het gebruik van uitsluitend gecertificeerde grondstoffen en de standaardisering van waardevolle bestanddelen zorgt ervoor dat duizenden Amerikaanse therapeuten een beroep doen op de plantenextracten van Pure Encapsulations.

Deze maand worden drie plantenextracten ook op de Belgische markt geïntroduceerd.

Ashwagandha - Hulp bij kortstondige stress

De Ashwagandha-wortel (Withania somnifera) wordt ook wel de "slaapbes" of "Indiase ginseng" genoemd en is stevig verankerd in de Ayurvedische traditie. De adaptogene eigenschappen van Ashwagandha ondersteunen de mentale en fysieke weerstand. Ashwagandha is nuttig om de effecten van kortstondige stress tegen te gaan en mentale functies te onderhouden

Boswellia - Voor soepele gewrichten

Boswellia serrata is een hars afkomstig van balsemboomplanten en heeft een lange traditie in Ayurveda. Boswellia helpt de gewrichten soepel houden en draagt bij aan de darmgezondheid.

Cranberry - Ideaal voor de vrouw

Cranberries (Veenbessen) worden al eeuwenlang in Noord-Amerika gebruikt als een natuurlijk middel voor de persoonlijke hygiëne van vrouwen. Cranberry draagt bij aan het vrouwelijk comfort en de persoonlijke hygiëne van binnenuit.

Meer info: www.purecaps.be/nl

Plusmagazine.be geeft 10 pakketjes van deze 3 producten weg!

Het gebruik van plantenextracten berust op eeuwenlange ervaring en traditie. Ook in de moderne wetenschap worden de heilzame effecten van plantenextracten herontdekt. De toepassingen van plantenextracten zijn namelijk zeer veelzijdig. Bovendien zijn er amper bijwerkingen aan verbonden, dit vaak in tegenstelling tot traditionele geneesmiddelen. Pure Encapsulations heeft de afgelopen twintig jaar een enorme expertise opgebouwd binnen dit domein in de Verenigde Staten. Het gebruik van uitsluitend gecertificeerde grondstoffen en de standaardisering van waardevolle bestanddelen zorgt ervoor dat duizenden Amerikaanse therapeuten een beroep doen op de plantenextracten van Pure Encapsulations. Deze maand worden drie plantenextracten ook op de Belgische markt geïntroduceerd. Ashwagandha - Hulp bij kortstondige stressDe Ashwagandha-wortel (Withania somnifera) wordt ook wel de "slaapbes" of "Indiase ginseng" genoemd en is stevig verankerd in de Ayurvedische traditie. De adaptogene eigenschappen van Ashwagandha ondersteunen de mentale en fysieke weerstand. Ashwagandha is nuttig om de effecten van kortstondige stress tegen te gaan en mentale functies te onderhoudenBoswellia - Voor soepele gewrichtenBoswellia serrata is een hars afkomstig van balsemboomplanten en heeft een lange traditie in Ayurveda. Boswellia helpt de gewrichten soepel houden en draagt bij aan de darmgezondheid.Cranberry - Ideaal voor de vrouw Cranberries (Veenbessen) worden al eeuwenlang in Noord-Amerika gebruikt als een natuurlijk middel voor de persoonlijke hygiëne van vrouwen. Cranberry draagt bij aan het vrouwelijk comfort en de persoonlijke hygiëne van binnenuit.Meer info: www.purecaps.be/nlPlusmagazine.be geeft 10 pakketjes van deze 3 producten weg!