Herôme, dé specialist in hand- en nagelverzorgingsproducten, heeft zijn jarenlange kennis en ervaring gebundeld en introduceert met trots 'Herôme Organic & Pure', de eerste organische lijn in hand- en nagelverzorging ter wereld.

Ook in de glamourwerled van beautyproducten groeit interesse in natuurlijke producten voor de dagelijkse verzorging. Daarom introduceert Herôme deze unieke lijn met speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten die milieuvriendelijk zijn. Een kleinere ecologische footprint.

Organic & Pure is zo mild mogelijk geproduceerd en vrij van kleurstoffen en parabenen. De natuurlijke conserveringsmiddelen zijn vriendelijker voor de huid en het milieu. De producten zijn verrijkt met stamcellen van Zwitserse appel, natuurlijk gewonnen Moringa-olie, milde amandelolie en met een groen parfum zonder allergenen.

Het gamma omvat 6 producten:

  • 'Herôme Organic Hand Cream' houdt de huid soepel (€ 14,95)
  • Herôme Organic Oil is dé oplossing voor droge en gevoelige huid en helpt tegen striae, littekens, ouderdomsvlekken en fijne rimpels (€ 19,95)
  • 'Herôme Organic Nail Hardener' zorgt voor sterke nagels binnen 4 weken (€ 14,95)
  • 'Herôme Organic 2 in 1 Base & Top Coat' egaliseert de nagelplaat en vult ribbels op en zorgt voor een goede hechting van de nagellak. Breng na het lakken nog een base & top coat aan en de nagellak is perfect beschermd tegen beschadigingen en houdt langer (€ 14)
  • 'Herôme Organic Cuticle Softener' verzacht droge en beschadigde nagelriemen optimaak (€ 14)
  • 'Herôme Organic Polish Remover' is een milde, acetonvrije remover (€ 12,95)

Meer info: www.herome.com

Herôme, dé specialist in hand- en nagelverzorgingsproducten, heeft zijn jarenlange kennis en ervaring gebundeld en introduceert met trots 'Herôme Organic & Pure', de eerste organische lijn in hand- en nagelverzorging ter wereld.Ook in de glamourwerled van beautyproducten groeit interesse in natuurlijke producten voor de dagelijkse verzorging. Daarom introduceert Herôme deze unieke lijn met speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten die milieuvriendelijk zijn. Een kleinere ecologische footprint.Organic & Pure is zo mild mogelijk geproduceerd en vrij van kleurstoffen en parabenen. De natuurlijke conserveringsmiddelen zijn vriendelijker voor de huid en het milieu. De producten zijn verrijkt met stamcellen van Zwitserse appel, natuurlijk gewonnen Moringa-olie, milde amandelolie en met een groen parfum zonder allergenen.Het gamma omvat 6 producten:Meer info: www.herome.com