Vrouwen dromen van een effen, gelijkmatige en jeugdige teint. Maar naarmate de jaren verstrijken verschijnen er meer en meer fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken op de huid. Belangrijke factoren die bijdragen aan dit verouderingsproces zijn schadelijke UV en infrarode stralingen. Daarenboven, naarmate dit ouderdomsproces vordert, is de huid niet meer in staat om sommige huidcomponenten zoals vetten en eiwitten, voldoende af te breken. Hierdoor ontstaat een soort van cel overschot dat leidt tot hyperpigmentatie. Diadermine zet nu een sterk wapen in tegen de verouderingsstrijd met haar nieuwe gamma Diadermine Lift+ Super Corrector. Het Lift+ Corrector gamma bestaat uit een corrigerende dagcrème voor applicatie op het gehele gezicht en een corrector pen om zeer doelgericht de specifieke probleemzones/donkere vlekken te behandelen.

Deze corrigerende anti-aging verzorgingslijn helpt de zichtbare en de nog niet zichtbare toekomstige pigmentvlekken efficiënt te bestrijden. Tevens werkt de formule met SPF 15 preventief door de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

De formule met micro-geïnjecteerd hyaluronzuur vult de fijne lijntjes en rimpels van binnen uit. Het geavanceerde ingrediënt bi-ascorbinezuur verzacht zichtbare pigmentvlekken. De SPF 15 in de formule werkt preventief op het voorkomen van nieuwe verkleuringen.

Meer info: www.diadermine.be

Vrouwen dromen van een effen, gelijkmatige en jeugdige teint. Maar naarmate de jaren verstrijken verschijnen er meer en meer fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken op de huid. Belangrijke factoren die bijdragen aan dit verouderingsproces zijn schadelijke UV en infrarode stralingen. Daarenboven, naarmate dit ouderdomsproces vordert, is de huid niet meer in staat om sommige huidcomponenten zoals vetten en eiwitten, voldoende af te breken. Hierdoor ontstaat een soort van cel overschot dat leidt tot hyperpigmentatie. Diadermine zet nu een sterk wapen in tegen de verouderingsstrijd met haar nieuwe gamma Diadermine Lift+ Super Corrector. Het Lift+ Corrector gamma bestaat uit een corrigerende dagcrème voor applicatie op het gehele gezicht en een corrector pen om zeer doelgericht de specifieke probleemzones/donkere vlekken te behandelen.Deze corrigerende anti-aging verzorgingslijn helpt de zichtbare en de nog niet zichtbare toekomstige pigmentvlekken efficiënt te bestrijden. Tevens werkt de formule met SPF 15 preventief door de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. De formule met micro-geïnjecteerd hyaluronzuur vult de fijne lijntjes en rimpels van binnen uit. Het geavanceerde ingrediënt bi-ascorbinezuur verzacht zichtbare pigmentvlekken. De SPF 15 in de formule werkt preventief op het voorkomen van nieuwe verkleuringen.Meer info: www.diadermine.be