Groenten en fruit, iedereen weet dat je lichaam ze nodig heeft om gezond te blijven. En toch lijkt de theorie vaak moeilijk in de praktijk om te zetten. Biotona, het Belgische label van biologische superfoods, ziet het als een missie om gezond eten makkelijk en toegankelijk te maken. Vandaar dat Biotona nu een boek uitbrengt met maar liefst 85 recepten voor smoothies, shakes en juices om je dagelijkse eetpatroon een snelle, lekkere én gezonde boost te geven. De basis zijn verse groenten en fruit, telkens aangevuld met een dosis Biotona superfoods voor een extra boost.

Stuk voor stuk zijn de recepten zorgvuldig uitgekozen en samengesteld voor een welbepaald effect op je lichaam. Zo zijn ze doorheen het boek opgedeeld in 9 functionele groepen, zoals Anti-aging, Detox, Feel Good, Heart health & Metabolism, Kids, Sport,...

Plusmagazine.be geeft 6 Biotona pakketten weg!

Groenten en fruit, iedereen weet dat je lichaam ze nodig heeft om gezond te blijven. En toch lijkt de theorie vaak moeilijk in de praktijk om te zetten. Biotona, het Belgische label van biologische superfoods, ziet het als een missie om gezond eten makkelijk en toegankelijk te maken. Vandaar dat Biotona nu een boek uitbrengt met maar liefst 85 recepten voor smoothies, shakes en juices om je dagelijkse eetpatroon een snelle, lekkere én gezonde boost te geven. De basis zijn verse groenten en fruit, telkens aangevuld met een dosis Biotona superfoods voor een extra boost.Stuk voor stuk zijn de recepten zorgvuldig uitgekozen en samengesteld voor een welbepaald effect op je lichaam. Zo zijn ze doorheen het boek opgedeeld in 9 functionele groepen, zoals Anti-aging, Detox, Feel Good, Heart health & Metabolism, Kids, Sport,... Plusmagazine.be geeft 6 Biotona pakketten weg!