Groenten en fruit, iedereen weet dat je lichaam ze nodig heeft om gezond te blijven. En toch lijkt de theorie vaak moeilijk in de praktijk om te zetten. Vandaar dat Biotona nu een boek uitbrengt met maar liefst 85 recepten voor smoothies, shakes en juices om je dagelijkse eetpatroon een snelle, lekkere én gezonde boost te geven. De basis zijn verse groenten en fruit, telkens aangevuld met een dosis Biotona superfoods voor een extra boost.

Stuk voor stuk zijn de recepten zorgvuldig uitgekozen en samengesteld voor een welbepaald effect op je lichaam. Zo zijn ze doorheen het boek opgedeeld in 9 functionele groepen, zoals Anti-aging, Detox, Feel Good, Heart health & Metabolism, Kids, Sport,...

In dit pakket voorziet Biotona naast het smoothies boek ook de superfoods pomegranate powder, hemp seeds en Superior Matcha om zelf aan de slag te gaan met de recepten!

Groenten en fruit, iedereen weet dat je lichaam ze nodig heeft om gezond te blijven. En toch lijkt de theorie vaak moeilijk in de praktijk om te zetten. Vandaar dat Biotona nu een boek uitbrengt met maar liefst 85 recepten voor smoothies, shakes en juices om je dagelijkse eetpatroon een snelle, lekkere én gezonde boost te geven. De basis zijn verse groenten en fruit, telkens aangevuld met een dosis Biotona superfoods voor een extra boost.Stuk voor stuk zijn de recepten zorgvuldig uitgekozen en samengesteld voor een welbepaald effect op je lichaam. Zo zijn ze doorheen het boek opgedeeld in 9 functionele groepen, zoals Anti-aging, Detox, Feel Good, Heart health & Metabolism, Kids, Sport,... In dit pakket voorziet Biotona naast het smoothies boek ook de superfoods pomegranate powder, hemp seeds en Superior Matcha om zelf aan de slag te gaan met de recepten!