Betty Barclay lanceert: pure pastel lemon en pure pastel mint. Samen met pure style vormen ze een heerlijke trilogie van frisse, bloemige geuren voor een instant zomergevoel.

Pure pastel mint is gracieus met zijn fruit- en houttonen. Na een sprankelend frisse prelude van levendige yuzu, zwarte bes en het aroma van roze peperkorrel, ontluiken de bloemnuances van ylangylang, cyclamen en sensuele thee-en roosaroma's in de kern. Een zacht bedje van fluwelig sandelhout en witte muskus vervolledigt de geur.

Pure pastel lemon is zacht en bestaat uit frisse, bloemige noten en zachte, romige aroma's. Een fruitige maar levendige topnoot van mandarijn, citroen en groene appel zorgt meteen voor een felgele gloed. De transparante, bloemige kernnoten van blad van viooltje, fresia en lelietje-van-dalen spelen een vrolijk spel met de bruisende topnoten. De zachte basisnoot van romige amber en sandehout gecombineerd met een delicate hint van muskus, geeft de geur zijn poederig karakter.

Pure style is de ideale geur voor een charmante entree. Transparant en puur, maar tegelijkertijd teder en vrouwelijk.

Betty Barclay Fragrances is vanaf nu te koop in de parfumerie.

Plusmagazine.be geeft 3 pakketten weg!

Betty Barclay lanceert: pure pastel lemon en pure pastel mint. Samen met pure style vormen ze een heerlijke trilogie van frisse, bloemige geuren voor een instant zomergevoel.Pure pastel mint is gracieus met zijn fruit- en houttonen. Na een sprankelend frisse prelude van levendige yuzu, zwarte bes en het aroma van roze peperkorrel, ontluiken de bloemnuances van ylangylang, cyclamen en sensuele thee-en roosaroma's in de kern. Een zacht bedje van fluwelig sandelhout en witte muskus vervolledigt de geur.Pure pastel lemon is zacht en bestaat uit frisse, bloemige noten en zachte, romige aroma's. Een fruitige maar levendige topnoot van mandarijn, citroen en groene appel zorgt meteen voor een felgele gloed. De transparante, bloemige kernnoten van blad van viooltje, fresia en lelietje-van-dalen spelen een vrolijk spel met de bruisende topnoten. De zachte basisnoot van romige amber en sandehout gecombineerd met een delicate hint van muskus, geeft de geur zijn poederig karakter.Pure style is de ideale geur voor een charmante entree. Transparant en puur, maar tegelijkertijd teder en vrouwelijk.Betty Barclay Fragrances is vanaf nu te koop in de parfumerie.Plusmagazine.be geeft 3 pakketten weg!