Maak alvast kennis met de sneakers voor de herfst.

Wolky's E-walk helpt je het najaar in te stappen met de nodige warmte, stevigheid en comfort.

Deze herfst worden je voeten verwend door de schoenenreeks van E-walk. De ideale wandelschoen voorziet jou alle comfort in stijl. Herfstwandelingen zijn nog nooit zo fijn geweest met deze trendy stappers.

De schoenen van E-walk zijn in verscheidene modellen en diverse najaarstinten verkrijgbaar. Draag je graag een metaalkleurige vlotte sneaker? Of gaat je voorkeur uit naar een natural elegante en stevige boot? Wolky voorziet een E-walk voor elke vrouw.

Het Roll-a-Way systeem in de lichte zool zorgt ervoor dat je bijna vanzelf vooruit rolt, waardoor zelfs grote afstanden minder inspanning vragen.

Maar er is meer. The E-walk trek je makkelijk aan want is super zacht stretchleer, hierdoor zit de sneaker perfect aan je voeten. Alle e-walk modellen gaan van maatje 36 tot en met 44, inclusief halve maten!

Maak alvast kennis met de sneakers voor de herfst.Wolky's E-walk helpt je het najaar in te stappen met de nodige warmte, stevigheid en comfort.Deze herfst worden je voeten verwend door de schoenenreeks van E-walk. De ideale wandelschoen voorziet jou alle comfort in stijl. Herfstwandelingen zijn nog nooit zo fijn geweest met deze trendy stappers. De schoenen van E-walk zijn in verscheidene modellen en diverse najaarstinten verkrijgbaar. Draag je graag een metaalkleurige vlotte sneaker? Of gaat je voorkeur uit naar een natural elegante en stevige boot? Wolky voorziet een E-walk voor elke vrouw.Het Roll-a-Way systeem in de lichte zool zorgt ervoor dat je bijna vanzelf vooruit rolt, waardoor zelfs grote afstanden minder inspanning vragen.Maar er is meer. The E-walk trek je makkelijk aan want is super zacht stretchleer, hierdoor zit de sneaker perfect aan je voeten. Alle e-walk modellen gaan van maatje 36 tot en met 44, inclusief halve maten!