Het aftellen naar de lente kan beginnen. De e-step, het nieuwe sneaker model van Wolky, doet je meteen verlangen naar mooie lentedagen. Eindelijk gedaan met die warme winterschoenen ... welkom comfortabele, luchtige sneakers!

De e-step (easy-step) combineert al de eigenschappen van de succesvolle e-walk, maar innoveert met haar open design. Deze comfortabele sneaker laat zich daardoor heel makkelijk aan - en uit doen. Ideaal voor zij die geen fan zijn van schoenveters.

Volg Wolky op Facebook: https://www.facebook.com/wolkyshoes

Het aftellen naar de lente kan beginnen. De e-step, het nieuwe sneaker model van Wolky, doet je meteen verlangen naar mooie lentedagen. Eindelijk gedaan met die warme winterschoenen ... welkom comfortabele, luchtige sneakers! De e-step (easy-step) combineert al de eigenschappen van de succesvolle e-walk, maar innoveert met haar open design. Deze comfortabele sneaker laat zich daardoor heel makkelijk aan - en uit doen. Ideaal voor zij die geen fan zijn van schoenveters. Volg Wolky op Facebook: https://www.facebook.com/wolkyshoes