Plusmagazine.be geeft 5 exemplaren weg!

1. Unieke activiteitsband met ingebouwde ECG-sensor - voor de korte meting van 2 tot 10 seconden met de ECG-sensor wordt de EMD-technologie van NASA gebruikt om uw hartslag heel nauwkeurig weer te geven.

2. Health & Body Index - gebruik de ECG-sensor 30 seconden tot 2 minuten om een volledige analyse van uw werkelijke (biologische) leeftijd, lichaamsenergie en stressniveau te zien. U zult verrast zijn door de impact wanneer u zich bewust bent van deze zeer persoonlijke informatie over uw conditie en de effecten ervan op uw lichaamsenergie.

3. Ademhalingstraining - verbeter uw gezondheid door regelmatig te oefenen op uw diepe ademhaling. Met de MiViaapp kunt u werken met 3 niveaus van ademhalingstraining om uw werkelijke leeftijd te verbeteren, uw energiepeil te verhogen, stress te verminderen en beter te slapen.

4. Activity tracker - tel uw stappen, houd de duur van uw activiteiten bij, analyseer uw slaap, altijd en overal. Elke stap is er eentje dichter bij een gezonder en evenwichtiger leven. Wanneer u weet hoeveel u beweegt, zult u gemotiveerd worden om meer beweging in uw dagelijkse levensstijl toe te voegen.

5. Activiteiten Minuten - Zodra u 10 seconden beweegt, begint de Essential het aantal minuten van de activiteit te tellen. Daag uzelf uit en verbeter die belangrijke duur elke dag.

6. Slaap bijhouden - Voldoende slaap en hoe goed je slaapt is belangrijk voor uw gezondheid, welzijn en geluk. De MiVia Essential berekent de duur en de kwaliteit van je slaap en zal je voorzien van een slaapdagboek op de MiVia app.

G.F.
© G.F.
Plusmagazine.be geeft 5 exemplaren weg!1. Unieke activiteitsband met ingebouwde ECG-sensor - voor de korte meting van 2 tot 10 seconden met de ECG-sensor wordt de EMD-technologie van NASA gebruikt om uw hartslag heel nauwkeurig weer te geven. 2. Health & Body Index - gebruik de ECG-sensor 30 seconden tot 2 minuten om een volledige analyse van uw werkelijke (biologische) leeftijd, lichaamsenergie en stressniveau te zien. U zult verrast zijn door de impact wanneer u zich bewust bent van deze zeer persoonlijke informatie over uw conditie en de effecten ervan op uw lichaamsenergie.3. Ademhalingstraining - verbeter uw gezondheid door regelmatig te oefenen op uw diepe ademhaling. Met de MiViaapp kunt u werken met 3 niveaus van ademhalingstraining om uw werkelijke leeftijd te verbeteren, uw energiepeil te verhogen, stress te verminderen en beter te slapen. 4. Activity tracker - tel uw stappen, houd de duur van uw activiteiten bij, analyseer uw slaap, altijd en overal. Elke stap is er eentje dichter bij een gezonder en evenwichtiger leven. Wanneer u weet hoeveel u beweegt, zult u gemotiveerd worden om meer beweging in uw dagelijkse levensstijl toe te voegen. 5. Activiteiten Minuten - Zodra u 10 seconden beweegt, begint de Essential het aantal minuten van de activiteit te tellen. Daag uzelf uit en verbeter die belangrijke duur elke dag. 6. Slaap bijhouden - Voldoende slaap en hoe goed je slaapt is belangrijk voor uw gezondheid, welzijn en geluk. De MiVia Essential berekent de duur en de kwaliteit van je slaap en zal je voorzien van een slaapdagboek op de MiVia app.