Deze sapcentrifuge is voorzien van een vulstop. Hiermee kun je de groente of het fruit aanduwen in de vulopening. Dankzij de antislipvoetjes blijft de sapcentrifuge altijd veilig op één plek staan.

De Duo Plus XL (met Smoothiemix, een exclusief Magimix patent) is op dit moment het meest eenvoudige en doeltreffende middel om tomaten, paprika, aardbeien en bananen om te toveren in romige Smoothies en heerlijke zelfgemaakte sauzen! Goed voor wie van lekker en gezond houdt.

Multifunctioneel:de Duo Plus XL heeft maar liefst3 functies: Citruspers, Sapcentrifuge en Smoothiemix.

Citruspers: 2 perskegels voor kleine en grote citrusvruchten.Sapcentrifuge: om sap te onttrekken aan stevige groenten en vruchten:puur vitaminerijk sap SmoothieMix: voor het bereiden van nectars, smoothies of sausen uitzachte of gekookte vruchten en groenten.

Eenvoudig schoon te maken door het verwijderbare reservoir om het schoonmaken te vergemakkelijken. Het apparaat is geheel demonteerbaar en wordt geleverd met een reinigingsspatel .Ook de toebehoren kunnen in de vaatwasser.Eenvoudig te gebruikendankzijde extra grote invoerbuis waardoor je fruit en groente in grote stukken of zelfs volledig kunt invoeren. Receptenboek met 35 recepten voor zelf gemaakte sappen, smoothies en 100% natuurlijke sauzen.De duurzame en professionele moter,die ultrastil is, heeft een garantie van maar liefst 30 jaar. Goed voor wie van lekker en gezond houdt!

Plusmagazine.be geeft 2 sapcentrifuges weg!

www.magimix.com

Deze sapcentrifuge is voorzien van een vulstop. Hiermee kun je de groente of het fruit aanduwen in de vulopening. Dankzij de antislipvoetjes blijft de sapcentrifuge altijd veilig op één plek staan.De Duo Plus XL (met Smoothiemix, een exclusief Magimix patent) is op dit moment het meest eenvoudige en doeltreffende middel om tomaten, paprika, aardbeien en bananen om te toveren in romige Smoothies en heerlijke zelfgemaakte sauzen! Goed voor wie van lekker en gezond houdt.Multifunctioneel:de Duo Plus XL heeft maar liefst3 functies: Citruspers, Sapcentrifuge en Smoothiemix.Citruspers: 2 perskegels voor kleine en grote citrusvruchten.Sapcentrifuge: om sap te onttrekken aan stevige groenten en vruchten:puur vitaminerijk sap SmoothieMix: voor het bereiden van nectars, smoothies of sausen uitzachte of gekookte vruchten en groenten.Eenvoudig schoon te maken door het verwijderbare reservoir om het schoonmaken te vergemakkelijken. Het apparaat is geheel demonteerbaar en wordt geleverd met een reinigingsspatel .Ook de toebehoren kunnen in de vaatwasser.Eenvoudig te gebruikendankzijde extra grote invoerbuis waardoor je fruit en groente in grote stukken of zelfs volledig kunt invoeren. Receptenboek met 35 recepten voor zelf gemaakte sappen, smoothies en 100% natuurlijke sauzen.De duurzame en professionele moter,die ultrastil is, heeft een garantie van maar liefst 30 jaar. Goed voor wie van lekker en gezond houdt!Plusmagazine.be geeft 2 sapcentrifuges weg!www.magimix.com