De dagen worden opnieuw wat langer, het gras begint opnieuw te groeien en de temperaturen staan weer in stijgende lijn. De lente staat voor de deur, en dat betekent dan ook dat de communie- of lentefeesten weer worden ingepland.

Om de outfit van jouw kleindochter tot in de puntjes af te werken of om jouw communicantje een leuk cadeau te geven, biedt Victoria deze set van prachtige juwelen die jouw kleindochter net dat tikkeltje meer doen stralen op haar grote dag.

Meer info: www.victoria-benelux.com

Plusmagazine.be geeft 15 juwelensets weg!

De dagen worden opnieuw wat langer, het gras begint opnieuw te groeien en de temperaturen staan weer in stijgende lijn. De lente staat voor de deur, en dat betekent dan ook dat de communie- of lentefeesten weer worden ingepland.Om de outfit van jouw kleindochter tot in de puntjes af te werken of om jouw communicantje een leuk cadeau te geven, biedt Victoria deze set van prachtige juwelen die jouw kleindochter net dat tikkeltje meer doen stralen op haar grote dag.Meer info: www.victoria-benelux.comPlusmagazine.be geeft 15 juwelensets weg!