Carlos Santana behoeft geen introductie. Met zijn uniek gitaargeluid -één maat volstaat om te weten dat het Carlos is die de snaren beroert-, boeit hij al meer dan 40 jaar en 40 platen een groot publiek. Hij verkocht meer dan 100 miljoen platen, speelde voor evenveel fans en werd overladen door 13 (Latin) GRAMMY Awards. In 2003 plaatste het blad Rolling Stone hem op de lijst van de 15 beste gitaristen aller tijden.

Santana brengt op vrijdag 22 juni zijn Divination Tour naar het Antwerpse Sportpaleis. Op het menu ongetwijfeld een selectie uit de hits ('Soul Sacrifice', 'Jin-Go-Lo-Ba', 'Evil Ways', 'Black Magic Woman', 'Oye Como Va', 'Samba Pa Ti'), zijn muzikaal eerbetoon aan John Coltrane ('A Love Supreme') en recent werk (o.a. een selectie uit 'Power of Peace').

Waar: Sportpaleis Antwerpen

Wanneer: vrijdag 22 juni om 20 uur

Tickets: vanaf € 49

Meer info: www.greenhousetalent.com

Plusmagazine.be geeft 5 x 2 tickets weg!

Carlos Santana behoeft geen introductie. Met zijn uniek gitaargeluid -één maat volstaat om te weten dat het Carlos is die de snaren beroert-, boeit hij al meer dan 40 jaar en 40 platen een groot publiek. Hij verkocht meer dan 100 miljoen platen, speelde voor evenveel fans en werd overladen door 13 (Latin) GRAMMY Awards. In 2003 plaatste het blad Rolling Stone hem op de lijst van de 15 beste gitaristen aller tijden.Santana brengt op vrijdag 22 juni zijn Divination Tour naar het Antwerpse Sportpaleis. Op het menu ongetwijfeld een selectie uit de hits ('Soul Sacrifice', 'Jin-Go-Lo-Ba', 'Evil Ways', 'Black Magic Woman', 'Oye Como Va', 'Samba Pa Ti'), zijn muzikaal eerbetoon aan John Coltrane ('A Love Supreme') en recent werk (o.a. een selectie uit 'Power of Peace').Waar: Sportpaleis AntwerpenWanneer: vrijdag 22 juni om 20 uurTickets: vanaf € 49Meer info: www.greenhousetalent.comPlusmagazine.be geeft 5 x 2 tickets weg!