De fantastische liedjes, de hilarische humor en de vele extra's zoals de verkleedwedstrijd en uitgebreide Meet & Greet na afloop van de voorstelling maken Sneeuwwitje de musical, de mooiste familievoorstelling van het land.

HET VERHAAL

Er was eens een mooi prinsesje dat Sneeuwwitje werd genoemd. Het was een prachtig meisje dat door vele mannen werd aanbeden, maar haar ijdele stiefmoeder was jaloers op de schoonheid van Sneeuwwitje. Ze bezat een toverspiegel die haar altijd de waarheid vertelde. Toen de koningin hoorde dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land was, bedacht ze een list om voor eeuwig van het prinsesje af te zijn. Maar het meisje vluchtte en na een aantal dagen alleen in het bos te hebben rondgezworven, kwam ze bij een klein huisje. Zou ze hier veilig zijn voor de gemene plannen van haar ijdele stiefmoeder? Of zou de toverspiegel haar schuilplaats verraden?

TOTAALBELEVING

Vrolijke muziek en humor voeren de boventoon in dit spektakel voor de jonge theaterbezoekertjes en hun (groot)ouders. Daarnaast zorgen we voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Vele extra's voor en na de show zorgen voor een onvergetelijke middag of avond uit voor het hele gezin. Ook krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet.

15% PLUSVOORDEEL OP DE NORMALE TICKETPRIJZEN*

Cat 1 => Normale prijs: 29.90

Cat 2 => Normale prijs : 26.90

Cat 3 => Normale prijs : 22.90

*niet op de familietickets

Surf naar onderstaande link en vink het codewoord PLUSMAGAZINE aan in de derde stap van de bestelling voor de 15% korting bij aankoop van je tickets.

http://www.sherpa.be/nlBE/Familie/Theater/Sneeuwwitje/?skin=promo3

Een blik achter de schermen