Ben jij ook op zoek naar een hechte groep, waar vriendschap en gezelligheid centraal staan? Waar je lekker kan eten, klinken op een goed concert, nieuwe herinneringen maakt, en vooral veel enthousiaste en open mensen ontmoet? Maak dan kennis met Neos en beleef de tijd van je leven.

Maak kennis met Neos tijdens één van de vele onvergetelijke evenementen die dit jaar op het programma staan. In samenwerking met Live Nation brengt Neos Elvis, de musical, een spetterende muzikale show vol bekende hits, authentieke moves en uitbundige kostuums. The King of Rock 'n Roll krijgt gestalte door de Ierse zanger, Grahame Patrick, al vele jaren de meest gevraagde Elvis-imitator ter wereld. Zijn voorkomen, expressie en bewegingen vertonen een opvallende gelijkenis met The King en zijn stemgeluid valt bijna niet van de echte Elvis te onderscheiden.

Op het podium krijgt Elvis het gezelschap van The Stamps Quartet. Onder leiding van Ed Enoch waren zij sinds 1971 de vaste backing vocals van Elvis tijdens al zijn concerten. Ook Ed Bonja, persoonlijk assistent en huisfotograaf van Elvis, werkt mee aan deze voorstelling. De vele hoogte- én dieptepunten in Elvis' leven legde hij vast in duizende foto's en video's die de basis vormen voor deze musical.

Een niet te missen groots eerbetoon aan The King of Rock 'n Roll!

Benieuwd naar wat Neos nog meer te bieden heeft of op zoek naar een Neos-club in uw buurt?

Neem dan snel een kijkje op hun website www.neosvzw.be.

Waar en wanneer:

  • donderdag 21 juni 2018 om 15 uur, Ethias Theater Hasselt
  • vrijdag 22 juni 2018 om 15 uur, Kursaal Oostende

Geïnteresseerd in Elvis, de musical maar u kan zich niet vrijmaken op één van bovenstaande tijdstippen? Niet getreurd. Live Nation biedt ook twee avondvoorstellingen aan: vrijdag 22 juni 2018 om 20u in het Kursaal van Oostende en zaterdag 23 juni 2018 om 20u in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Meer info: www.livenation.be

Plusmagazine.be geeft 5 x 2 tickets weg!

Ben jij ook op zoek naar een hechte groep, waar vriendschap en gezelligheid centraal staan? Waar je lekker kan eten, klinken op een goed concert, nieuwe herinneringen maakt, en vooral veel enthousiaste en open mensen ontmoet? Maak dan kennis met Neos en beleef de tijd van je leven.Maak kennis met Neos tijdens één van de vele onvergetelijke evenementen die dit jaar op het programma staan. In samenwerking met Live Nation brengt Neos Elvis, de musical, een spetterende muzikale show vol bekende hits, authentieke moves en uitbundige kostuums. The King of Rock 'n Roll krijgt gestalte door de Ierse zanger, Grahame Patrick, al vele jaren de meest gevraagde Elvis-imitator ter wereld. Zijn voorkomen, expressie en bewegingen vertonen een opvallende gelijkenis met The King en zijn stemgeluid valt bijna niet van de echte Elvis te onderscheiden.Op het podium krijgt Elvis het gezelschap van The Stamps Quartet. Onder leiding van Ed Enoch waren zij sinds 1971 de vaste backing vocals van Elvis tijdens al zijn concerten. Ook Ed Bonja, persoonlijk assistent en huisfotograaf van Elvis, werkt mee aan deze voorstelling. De vele hoogte- én dieptepunten in Elvis' leven legde hij vast in duizende foto's en video's die de basis vormen voor deze musical.Een niet te missen groots eerbetoon aan The King of Rock 'n Roll!Benieuwd naar wat Neos nog meer te bieden heeft of op zoek naar een Neos-club in uw buurt?Neem dan snel een kijkje op hun website www.neosvzw.be. Waar en wanneer: Geïnteresseerd in Elvis, de musical maar u kan zich niet vrijmaken op één van bovenstaande tijdstippen? Niet getreurd. Live Nation biedt ook twee avondvoorstellingen aan: vrijdag 22 juni 2018 om 20u in het Kursaal van Oostende en zaterdag 23 juni 2018 om 20u in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Meer info: www.livenation.be Plusmagazine.be geeft 5 x 2 tickets weg!