Neem een duik in de wereld van cacao en chocolade, doorkruis een Maya tempel daar waar de cacaobonen 5000 jaar geleden werden geconsumeerd, stap aan boord van de boot van Cortez die deze bonen meebracht naar Europa; ontdek hoe de chocolade werd verbruikt aan het Franse Hof in de 17de eeuw en daarna hoe een praline werd vervaardigd in het begin van de 20ste eeuw in België. De cultuur van cacao en haar transformatie zullen geen geheimen meer hebben voor u. Demonstratie, degustatie en audiogids zijn inbegrepen in het bezoek.

Waar: Stoofstraat 41 - Brussel

Openingsuren: dagelijks van 10 tot 17 uur

Info: www.choco-story-brussels.be

Neem een duik in de wereld van cacao en chocolade, doorkruis een Maya tempel daar waar de cacaobonen 5000 jaar geleden werden geconsumeerd, stap aan boord van de boot van Cortez die deze bonen meebracht naar Europa; ontdek hoe de chocolade werd verbruikt aan het Franse Hof in de 17de eeuw en daarna hoe een praline werd vervaardigd in het begin van de 20ste eeuw in België. De cultuur van cacao en haar transformatie zullen geen geheimen meer hebben voor u. Demonstratie, degustatie en audiogids zijn inbegrepen in het bezoek.Waar: Stoofstraat 41 - BrusselOpeningsuren: dagelijks van 10 tot 17 uurInfo: www.choco-story-brussels.be