Twee broers, Frank en Jo, zijn elkaar uit het oog verloren... tot wanneer Frank begint te werken in het café van Jo. Een gouden zet, want binnen de kortste keren wordt Belgica dé hotspot van het nachtleven. Een zelfverklaard oord van verderf, waar de rock-'n-roll van de bezwete muren spat.

The sky lijkt the limit, voor even toch, want het nachtleven is een verslavende trip en de wereld staat nooit stil.

Cast: Tom Vermeir, Stef Aerts, Charlotte Vandermeersch, Dominique Van Malder, Sara De Bosschere, Jean-Michel Balthazar, Sam Louwyck

Regie: Felix Van Groeningen

Muziek: Soulwax

In het aprilnummer van Plus Magazine (verschijnt op 24 maart) leest u een uitgebreid interview met Felix Van Groeningen.

Twee broers, Frank en Jo, zijn elkaar uit het oog verloren... tot wanneer Frank begint te werken in het café van Jo. Een gouden zet, want binnen de kortste keren wordt Belgica dé hotspot van het nachtleven. Een zelfverklaard oord van verderf, waar de rock-'n-roll van de bezwete muren spat. The sky lijkt the limit, voor even toch, want het nachtleven is een verslavende trip en de wereld staat nooit stil. Cast: Tom Vermeir, Stef Aerts, Charlotte Vandermeersch, Dominique Van Malder, Sara De Bosschere, Jean-Michel Balthazar, Sam Louwyck Regie: Felix Van Groeningen Muziek: SoulwaxIn het aprilnummer van Plus Magazine (verschijnt op 24 maart) leest u een uitgebreid interview met Felix Van Groeningen.