Bij Minami telt de gezondheid van iedereen. Daarom biedt marktleider Minami een gamma omega 3 supplementen aan die doorheen elke levensfase hun steentje bijdragen aan een optimale gezondheid. De gunstige werking van omega 3 op onze lichaamsfuncties steunt op een uitgebreide wetenschappelijke onderbouwing. Zo is omega 3 essentieel voor de hersenfunctie met een positief effect op de geestelijke conditie van jong én oud. Daarnaast werkt omega 3 in op het cholesterolgehalte in je bloed, geeft optimale ondersteuning voor een goede hartfunctie en stimuleert een regelmatige hartslag.

Met MorEPA Plus biedt Minami een supplement aan dat snel inwerkt op de verhoging van de omega 3 index ter ondersteuning van die cardiovasculaire gezondheid. MorEPA Plus bestaat uit een hoge concentratie aan omega 3 vetzuren per 1 softgel (92%) en dat het smaakt naar sinaasappel is mooi meegenomen. Dat omega 3 eveneens bijdraagt tot soepele gewrichten, sterke botten en het natuurlijk afweersysteem bevordert, is reeds algemeen bekend.

Ook MorEPA Platinum is een hoog geconcentreerd (90%) omega 3 voedingssupplement dat razendsnel bijdraagt tot een evenwichtige omega 3 index. De vitamine D die erin verwerkt zit, draagt dan weer bij tot het behoud van normale botten en ondersteunt de goede werking van de spieren en het immuunsysteem. De vitamine D die in één capsule MorEPA Platinum zit, vertegenwoordigt 150% van de dagelijkse referentie-inname en is de best mogelijke alternatieve vorm van de zonne-vitamine voor het lichaam.

Meer info: www.minami.be

Plusmagazine.be geeft 8 duo's weg!

Bij Minami telt de gezondheid van iedereen. Daarom biedt marktleider Minami een gamma omega 3 supplementen aan die doorheen elke levensfase hun steentje bijdragen aan een optimale gezondheid. De gunstige werking van omega 3 op onze lichaamsfuncties steunt op een uitgebreide wetenschappelijke onderbouwing. Zo is omega 3 essentieel voor de hersenfunctie met een positief effect op de geestelijke conditie van jong én oud. Daarnaast werkt omega 3 in op het cholesterolgehalte in je bloed, geeft optimale ondersteuning voor een goede hartfunctie en stimuleert een regelmatige hartslag. Met MorEPA Plus biedt Minami een supplement aan dat snel inwerkt op de verhoging van de omega 3 index ter ondersteuning van die cardiovasculaire gezondheid. MorEPA Plus bestaat uit een hoge concentratie aan omega 3 vetzuren per 1 softgel (92%) en dat het smaakt naar sinaasappel is mooi meegenomen. Dat omega 3 eveneens bijdraagt tot soepele gewrichten, sterke botten en het natuurlijk afweersysteem bevordert, is reeds algemeen bekend. Ook MorEPA Platinum is een hoog geconcentreerd (90%) omega 3 voedingssupplement dat razendsnel bijdraagt tot een evenwichtige omega 3 index. De vitamine D die erin verwerkt zit, draagt dan weer bij tot het behoud van normale botten en ondersteunt de goede werking van de spieren en het immuunsysteem. De vitamine D die in één capsule MorEPA Platinum zit, vertegenwoordigt 150% van de dagelijkse referentie-inname en is de best mogelijke alternatieve vorm van de zonne-vitamine voor het lichaam.Meer info: www.minami.bePlusmagazine.be geeft 8 duo's weg!