De lucht is koel, de mist blijft hangen en kleurrijke bladeren vallen van de bomen. De winter is het ideale moment om naar het platteland te trekken en de natuur in haar winterslaap te bewonderen. De tijd die je thuis spendeert of in het gezelschap van vrienden, helemaal opgaand in een goed boek of een geanimeerd gesprek, maakt de korte dagen en koude nachten helemaal goed. Of je nu warm ingeduffeld buiten loopt of onder een warm dekentje in een knus salon zit... niets kan je deren met een warm drankje dat de kou op afstand houdt. Een warme kop thee of koffie is een weldaad voor de ziel. Acqua Colonia Green Tea & Bergamot en Coffee Bean & Vetyver van 4711 vatten die magische momenten waarop je gedachten wegdrijven zoals de damp van een warme drank en een gevoel van welbehagen je overspoelt.

Het assortiment van Acqua Colonia wordt dit jaar uitgebreid met deze twee nieuwe limited editions. Een geraffineerde parfumeriekunst combineert de typische koele frisheid van de Eau de Cologne-geurstijl met warme, geruststellende geurnoten. De gekozen ingrediënten bieden dankzij hun aromatherapeutische effecten opbeurende, vrolijke momenten in de koele herfst- en wintermaanden.

Green Tea & Bergamot - kalmerend

Green Tea & Bergamot wikkelt zijn drager in een zacht, fluwelen aura. De rustgevende geur vervult lichaam en ziel van pure harmonie. De energie van groene thee doet denken aan oosterse theeceremonieën terwijl de fruitige frisheid van opbeurende bergamot voor een diep innerlijk evenwicht zorgt.

Coffee Bean & Vetyver - stimulerend

Deze geur met zijn levendige karakter is werkelijk uitzonderlijk en beknopt. Zijn stimulerende effect lokt vitale energie naar buiten en geeft innerlijke kracht. Geroosterde koffiebonen en een scherpe, frisse vetiver creëren een krachtige interactie en geven de geur zijn sensuele en aantrekkelijke complexiteit.

Plusmagazine.be geeft er 15 weg!

De lucht is koel, de mist blijft hangen en kleurrijke bladeren vallen van de bomen. De winter is het ideale moment om naar het platteland te trekken en de natuur in haar winterslaap te bewonderen. De tijd die je thuis spendeert of in het gezelschap van vrienden, helemaal opgaand in een goed boek of een geanimeerd gesprek, maakt de korte dagen en koude nachten helemaal goed. Of je nu warm ingeduffeld buiten loopt of onder een warm dekentje in een knus salon zit... niets kan je deren met een warm drankje dat de kou op afstand houdt. Een warme kop thee of koffie is een weldaad voor de ziel. Acqua Colonia Green Tea & Bergamot en Coffee Bean & Vetyver van 4711 vatten die magische momenten waarop je gedachten wegdrijven zoals de damp van een warme drank en een gevoel van welbehagen je overspoelt.Het assortiment van Acqua Colonia wordt dit jaar uitgebreid met deze twee nieuwe limited editions. Een geraffineerde parfumeriekunst combineert de typische koele frisheid van de Eau de Cologne-geurstijl met warme, geruststellende geurnoten. De gekozen ingrediënten bieden dankzij hun aromatherapeutische effecten opbeurende, vrolijke momenten in de koele herfst- en wintermaanden.Green Tea & Bergamot - kalmerendGreen Tea & Bergamot wikkelt zijn drager in een zacht, fluwelen aura. De rustgevende geur vervult lichaam en ziel van pure harmonie. De energie van groene thee doet denken aan oosterse theeceremonieën terwijl de fruitige frisheid van opbeurende bergamot voor een diep innerlijk evenwicht zorgt.Coffee Bean & Vetyver - stimulerendDeze geur met zijn levendige karakter is werkelijk uitzonderlijk en beknopt. Zijn stimulerende effect lokt vitale energie naar buiten en geeft innerlijke kracht. Geroosterde koffiebonen en een scherpe, frisse vetiver creëren een krachtige interactie en geven de geur zijn sensuele en aantrekkelijke complexiteit.Plusmagazine.be geeft er 15 weg!