Met één van de meest herkenbare en geweldige stemmen ter wereld bezit zanger, songwriter en acteur Josh Groban over een geweldig talent. Met dat talent entertainde hij al duizenden fans wereldwijd met zijn DVD's, platina albums en fantastische liveshows. Hij verscheen al in films als Crazy, Stupid, Love, Coffee Town en Muppets Most Wanted. Daarnaast is hij een graag geziene gastacteur in verschillende TV-series.

Josh Groban maakte al zes studio albums: Josh Groban (2001), Closer (2003), Awake (2006), Noel (2007), Illuminations (2010) en All That Echoes (2013). In totaal goed voor meer dan 30 miljoen verkochte albums wereldwijd. Daarnaast krijgt hij van muziekjournalisten wereldwijd steeds lovende recensies voor zijn liveoptredens.

Op 28 april 2015 bracht Groban zijn zevende album 'Stages' uit. Waar je de beste en beroemdste musicalnummers aller tijden zal kunnen horen. Nummers uit Les Miserables, The Wizard of Oz en nog veel anderen zal je nu horen in de versie van Josh Groban. In februari dit jaar volgde nog zijn vernieuwde heruitgave 'Stages Live'.

Naast zijn carriere in de muziek is hij fervent voorvechter van artiestenrechten in Amerika en richtte hij zijn eigen Find Your Light Foundation op dat kinderen wil helpen met kunsten, onderwijs en cultuur. Toegegeven, ideale schoonzoon toch?

Plus Magazine geeft 10 albums van 'Stages' én 10 albums van 'Stages Live' weg!

Met één van de meest herkenbare en geweldige stemmen ter wereld bezit zanger, songwriter en acteur Josh Groban over een geweldig talent. Met dat talent entertainde hij al duizenden fans wereldwijd met zijn DVD's, platina albums en fantastische liveshows. Hij verscheen al in films als Crazy, Stupid, Love, Coffee Town en Muppets Most Wanted. Daarnaast is hij een graag geziene gastacteur in verschillende TV-series.Josh Groban maakte al zes studio albums: Josh Groban (2001), Closer (2003), Awake (2006), Noel (2007), Illuminations (2010) en All That Echoes (2013). In totaal goed voor meer dan 30 miljoen verkochte albums wereldwijd. Daarnaast krijgt hij van muziekjournalisten wereldwijd steeds lovende recensies voor zijn liveoptredens. Op 28 april 2015 bracht Groban zijn zevende album 'Stages' uit. Waar je de beste en beroemdste musicalnummers aller tijden zal kunnen horen. Nummers uit Les Miserables, The Wizard of Oz en nog veel anderen zal je nu horen in de versie van Josh Groban. In februari dit jaar volgde nog zijn vernieuwde heruitgave 'Stages Live'. Naast zijn carriere in de muziek is hij fervent voorvechter van artiestenrechten in Amerika en richtte hij zijn eigen Find Your Light Foundation op dat kinderen wil helpen met kunsten, onderwijs en cultuur. Toegegeven, ideale schoonzoon toch? Plus Magazine geeft 10 albums van 'Stages' én 10 albums van 'Stages Live' weg!