Noteer 12 tot 14 oktober alvast in uw agenda voor het niet te missen rendez-vous voor een duurzame, lekkere eigen kweek in de Floraliënhal in Gent. Het gloednieuwe event Pit brengt er alle initiatieven rond de korte keten samen en geeft groene vingers een forum.

De wereld om ons heen verandert. Het bewustzijn van de consumenten ook. Waarom ons voedsel honderden kilometers laten afleggen, als we duurzaam kunnen kweken of kopen in eigen stad of gemeente? Gezonder en duurzamer leven en eten, is gemakkelijker dan je denkt. De maatschappelijke interesse voor 'stadslandbouw' en verse, seizoensgebonden, natuurlijke en nabij geteelde producten groeit. We willen producten zonder veel voedselkilometers, industriële verwerking of verpakkingsafval. Dat is ook beter voor het klimaat. En als we het slim aanpakken, hebben we een win-win: we zorgen goed voor onszelf én voor de planeet.

Waar: Floraliënhal, Citadelpark Gent

Wanneer: 12 - 14 oktober 2018 van 10u tot 18u.

Meer info www.pit-event.be

Noteer 12 tot 14 oktober alvast in uw agenda voor het niet te missen rendez-vous voor een duurzame, lekkere eigen kweek in de Floraliënhal in Gent. Het gloednieuwe event Pit brengt er alle initiatieven rond de korte keten samen en geeft groene vingers een forum.De wereld om ons heen verandert. Het bewustzijn van de consumenten ook. Waarom ons voedsel honderden kilometers laten afleggen, als we duurzaam kunnen kweken of kopen in eigen stad of gemeente? Gezonder en duurzamer leven en eten, is gemakkelijker dan je denkt. De maatschappelijke interesse voor 'stadslandbouw' en verse, seizoensgebonden, natuurlijke en nabij geteelde producten groeit. We willen producten zonder veel voedselkilometers, industriële verwerking of verpakkingsafval. Dat is ook beter voor het klimaat. En als we het slim aanpakken, hebben we een win-win: we zorgen goed voor onszelf én voor de planeet.Waar: Floraliënhal, Citadelpark Gent Wanneer: 12 - 14 oktober 2018 van 10u tot 18u.Meer info www.pit-event.be