Batterijen zijn niet weg te denken uit het dagelijks leven. Bovendien wil je batterijen van een uitstekende kwaliteit, met een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid. Want je maakte het misschien ook al mee: je ziet je kans voor dé ultieme foto tijdens een avond met vrienden, maar de batterij van je flits weigert dienst ... Jammer.

Panasonic Energy Europe helpt je met 'mobiele energie' en produceert duurzame batterijen voor meer dan 30 Europese landen. Dit maakt hen tot de grootste leverancier van batterijen in Europa - betrouwbaarheid verzekerd dus.

In een cobranding-initiatief met de Angry Birds-film bedacht Panasonic een leuke lookalikewedstrijd. Die daagt jong en oud uit om zichzelf om te toveren in hun favoriete vogel. Ken jij Red, Chuck en Bomb? Kom meer te weten op de website: https://angrybirds.panasonic-batteries.com.

Wil jij nu al kans maken op een pakket batterijen van superkwaliteit? Of wil je iemand verrassen met een originele Angry Bird-sleutelhanger? Doe mee en win!

Batterijen zijn niet weg te denken uit het dagelijks leven. Bovendien wil je batterijen van een uitstekende kwaliteit, met een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid. Want je maakte het misschien ook al mee: je ziet je kans voor dé ultieme foto tijdens een avond met vrienden, maar de batterij van je flits weigert dienst ... Jammer. Panasonic Energy Europe helpt je met 'mobiele energie' en produceert duurzame batterijen voor meer dan 30 Europese landen. Dit maakt hen tot de grootste leverancier van batterijen in Europa - betrouwbaarheid verzekerd dus. In een cobranding-initiatief met de Angry Birds-film bedacht Panasonic een leuke lookalikewedstrijd. Die daagt jong en oud uit om zichzelf om te toveren in hun favoriete vogel. Ken jij Red, Chuck en Bomb? Kom meer te weten op de website: https://angrybirds.panasonic-batteries.com.Wil jij nu al kans maken op een pakket batterijen van superkwaliteit? Of wil je iemand verrassen met een originele Angry Bird-sleutelhanger? Doe mee en win!