Seafront is hét themapark over zee en zeevaart, vis en visserij!

Ontwaar in de gebouwen van de oude vismijn de geheimen van de zee. Proef de rijke geschiedenis van onze visserij. Beleef het kusttoerisme van vroeger, ontdek het bruisende leven van de Zeebrugse wereldhaven. Leer meer over onze Noordzeevis, van in de zee tot op je bord. Waan je tot slot de stoere kapitein van het lichtschip West-Hinder of een marinier van een echte Russische duikboot!

? Fun voor de kids: pirateneiland en ballenbad

? EXPO WO I! Belegerde kust, bezette haven.

? NIEUW ! FISHTORIES ; de zee heeft een mysterieuze aantrekkingskracht op mensen . FISHSTORIES laat 10 mensen getuigen over hun unieke band met de zee en hun passie voor de visserij.

Meer info: www.seafront.be

Seafront is hét themapark over zee en zeevaart, vis en visserij! Ontwaar in de gebouwen van de oude vismijn de geheimen van de zee. Proef de rijke geschiedenis van onze visserij. Beleef het kusttoerisme van vroeger, ontdek het bruisende leven van de Zeebrugse wereldhaven. Leer meer over onze Noordzeevis, van in de zee tot op je bord. Waan je tot slot de stoere kapitein van het lichtschip West-Hinder of een marinier van een echte Russische duikboot! ? Fun voor de kids: pirateneiland en ballenbad? EXPO WO I! Belegerde kust, bezette haven. ? NIEUW ! FISHTORIES ; de zee heeft een mysterieuze aantrekkingskracht op mensen . FISHSTORIES laat 10 mensen getuigen over hun unieke band met de zee en hun passie voor de visserij. Meer info: www.seafront.be