In 2016 wordt een extra wedstrijdhal geopend om de competitie voor elk niveau en elke discipline mogelijk te maken.

De jaarlijkse 25.000 bezoekers kunnen alvast aftellen naar een aantal nieuwe wedstrijdonderdelen, demonstraties en clinics. In het expo-gedeelte vinden paardenliefhebbers alles, van zadels en bitten over paardentrailers, paardenreizen tot informatie over verzorging, paardenvoeding enz. Flanders Horse Expo biedt bezoekers een unieke mix van expo, regionale, nationale en internationale wedstrijden op topniveau en diverse demonstraties en clinics. Alle disciplines komen aan bod.

Competitie krijgt in 2016 een sleutelrol. Naast internationale en nationale wedstrijden is er nu ook tijd en ruimte voor regionale jumping- en dressuurwedstrijden.

Datum en locatie: Van vrijdag 26 februari tot en met zondag 28 februari 2016

Flanders expo Gent Openingsuren: 10-­22u op vrijdag en zaterdag 10-­18u op zondag

Meer info:

www.flanders-horse-expo.be

Wij geven 10 x 2 tickets weg

In 2016 wordt een extra wedstrijdhal geopend om de competitie voor elk niveau en elke discipline mogelijk te maken.De jaarlijkse 25.000 bezoekers kunnen alvast aftellen naar een aantal nieuwe wedstrijdonderdelen, demonstraties en clinics. In het expo-gedeelte vinden paardenliefhebbers alles, van zadels en bitten over paardentrailers, paardenreizen tot informatie over verzorging, paardenvoeding enz. Flanders Horse Expo biedt bezoekers een unieke mix van expo, regionale, nationale en internationale wedstrijden op topniveau en diverse demonstraties en clinics. Alle disciplines komen aan bod.Competitie krijgt in 2016 een sleutelrol. Naast internationale en nationale wedstrijden is er nu ook tijd en ruimte voor regionale jumping- en dressuurwedstrijden.Datum en locatie: Van vrijdag 26 februari tot en met zondag 28 februari 2016Flanders expo Gent Openingsuren: 10-­22u op vrijdag en zaterdag 10-­18u op zondag Meer info:www.flanders-horse-expo.beWij geven 10 x 2 tickets weg