Eurantica Brussels, Fine Art Fair is terug! En hoe! De beurs is niet alleen teruggekeerd naar haar oorspronkelijke locatie in Paleis 1 van Brussels Expo, ze gaat ook voor een meer compacte en dynamische formule van 5 dagen.

Brussel zit in de slipstream van Parijs, een stad die zich, sinds de Brexit, steeds meer positioneert als centrum van de kunsthandel. Vandaar ook dat men als thema voor deze editie gekozen heeft voor 'Parijs-Brussel', een boeiend onderwerp dat de banden tussen beide steden aanhaalt.

De hernieuwde dynamiek van Eurantica Brussels, Fine Art Fair blijkt ook uit het aantal jonge galeriehouders die ook deze editie deelnemen aan de Brusselse beurs. Zoals Simon de Harlez de Deulin (Château de Deulin), die gespecialiseerd is in klassieke meubels - een van de zwaartepunten van de beurs. Scandinavisch meubilair doet het steeds beter en is dan ook goed vertegenwoordigd. Ook het duo Benoit en Sébastien Tercelin de Joigny (Bergen) hou je beter in de gaten. Zij zijn vooral gespecialiseerd in schilderijen, collectie objecten en meubilair.

Waar: Brussels Expo

Wanneer: 22 t.e.m. 25 maart

Tickets: vanaf € 15

Meer info: www.eurantica.be

Plusmagazine.be geeft 20 x 2 tickets weg!

Eurantica Brussels, Fine Art Fair is terug! En hoe! De beurs is niet alleen teruggekeerd naar haar oorspronkelijke locatie in Paleis 1 van Brussels Expo, ze gaat ook voor een meer compacte en dynamische formule van 5 dagen. Brussel zit in de slipstream van Parijs, een stad die zich, sinds de Brexit, steeds meer positioneert als centrum van de kunsthandel. Vandaar ook dat men als thema voor deze editie gekozen heeft voor 'Parijs-Brussel', een boeiend onderwerp dat de banden tussen beide steden aanhaalt. De hernieuwde dynamiek van Eurantica Brussels, Fine Art Fair blijkt ook uit het aantal jonge galeriehouders die ook deze editie deelnemen aan de Brusselse beurs. Zoals Simon de Harlez de Deulin (Château de Deulin), die gespecialiseerd is in klassieke meubels - een van de zwaartepunten van de beurs. Scandinavisch meubilair doet het steeds beter en is dan ook goed vertegenwoordigd. Ook het duo Benoit en Sébastien Tercelin de Joigny (Bergen) hou je beter in de gaten. Zij zijn vooral gespecialiseerd in schilderijen, collectie objecten en meubilair. Waar: Brussels ExpoWanneer: 22 t.e.m. 25 maartTickets: vanaf € 15Meer info: www.eurantica.bePlusmagazine.be geeft 20 x 2 tickets weg!