Ook hier werd een schoentje gezet en brachten Sinterklaas en Zwarte Piet heel wat leuks om de (klein)kinderen van onze lezers te verwennen. Voor de braafste jongens en meisjes liet zwarte Piet NERF INFINUS en de Plas en Dans Baby van BABY ALIVE door de schoorsteen zakken.

Word een held in je achtertuin met de nieuwste NERF-blasters

Beleef het ultieme NERF-avontuur, want NERF N-Strike Elite Infinus is een nieuwe blaster die je gegarandeerd van je sokken blaast. Coole features, sneller, leuker én doelgericht! De NERF N-Strike Elite Infinus is de meest geavanceerde NERF blaster ooit!

Hij is volledig geautomatiseerd met een ruime voorraad van 30 darts in het enorme, volautomatische magazijn dat onder de blaster hangt. Dankzij de snel-laad technologie kan je het magazijn gewoon vullen terwijl je in volle actie bent: je legt de darts bovenin in de blaster en je Infinus 'zuigt' ze op en plaatst ze automatisch in het magazijn. Maakt niet uit of je ze head first of andersom plaatst. Laden en mikken tegelijk! Geniaal toch? Stel je team samen, richt op je doel en have fun!

Echte mama's en papa's met Plas en Dans BABY

Alle kinderen hebben wel een favoriete babypop die overal mee naartoe mag, geknuffeld en verzorgd wordt. Waar ze troost en geborgenheid bij voelen, die vertedert en waar ze om kunnen lachen.. Met poppenspel leren kindjes de wereld begrijpen, ontwikkelen ze hun zelfstandigheid en spelenderwijs oefenen ze om een liefdevolle band op te bouwen.

Baby Alive, één van de grootste poppenmerken ter wereld, heeft een babypop ontwikkeld die, net als de kleintjes zelf, moet leren om op het potje te gaan. Ze wordt nu echt te groot voor een luiertje. Als ze dorst heeft, kun je haar water geven met de drinkfles. Nu is het tijd voor het potje! Houd de handjes van de baby vast en ze doet het potjesdansje. Dan zingt ze "pi-pi!" Geen zorgen hoor, ze "plast" echt alleen op het potje! Nu hoeft ze alleen nog even haar handjes te wassen en dan krijgt ze een sticker omdat ze het zo goed gedaan heeft!

Baby Alive Plas & Dans Baby kent wel 50 zinnetjes en iedereen vindt het geweldig om de beweegbare pop aan te kleden, haar haren te verzorgen en te luisteren naar haar gebrabbel.

Meer info: www.hasbro.be

Ook hier werd een schoentje gezet en brachten Sinterklaas en Zwarte Piet heel wat leuks om de (klein)kinderen van onze lezers te verwennen. Voor de braafste jongens en meisjes liet zwarte Piet NERF INFINUS en de Plas en Dans Baby van BABY ALIVE door de schoorsteen zakken.Word een held in je achtertuin met de nieuwste NERF-blastersBeleef het ultieme NERF-avontuur, want NERF N-Strike Elite Infinus is een nieuwe blaster die je gegarandeerd van je sokken blaast. Coole features, sneller, leuker én doelgericht! De NERF N-Strike Elite Infinus is de meest geavanceerde NERF blaster ooit!Hij is volledig geautomatiseerd met een ruime voorraad van 30 darts in het enorme, volautomatische magazijn dat onder de blaster hangt. Dankzij de snel-laad technologie kan je het magazijn gewoon vullen terwijl je in volle actie bent: je legt de darts bovenin in de blaster en je Infinus 'zuigt' ze op en plaatst ze automatisch in het magazijn. Maakt niet uit of je ze head first of andersom plaatst. Laden en mikken tegelijk! Geniaal toch? Stel je team samen, richt op je doel en have fun! Echte mama's en papa's met Plas en Dans BABYAlle kinderen hebben wel een favoriete babypop die overal mee naartoe mag, geknuffeld en verzorgd wordt. Waar ze troost en geborgenheid bij voelen, die vertedert en waar ze om kunnen lachen.. Met poppenspel leren kindjes de wereld begrijpen, ontwikkelen ze hun zelfstandigheid en spelenderwijs oefenen ze om een liefdevolle band op te bouwen. Baby Alive, één van de grootste poppenmerken ter wereld, heeft een babypop ontwikkeld die, net als de kleintjes zelf, moet leren om op het potje te gaan. Ze wordt nu echt te groot voor een luiertje. Als ze dorst heeft, kun je haar water geven met de drinkfles. Nu is het tijd voor het potje! Houd de handjes van de baby vast en ze doet het potjesdansje. Dan zingt ze "pi-pi!" Geen zorgen hoor, ze "plast" echt alleen op het potje! Nu hoeft ze alleen nog even haar handjes te wassen en dan krijgt ze een sticker omdat ze het zo goed gedaan heeft! Baby Alive Plas & Dans Baby kent wel 50 zinnetjes en iedereen vindt het geweldig om de beweegbare pop aan te kleden, haar haren te verzorgen en te luisteren naar haar gebrabbel. Meer info: www.hasbro.be