De Sea-Band acupressuurarmbanden zijn medische hulpmiddelen van Klasse I, geproduceerd in Engeland. Hun doeltreffendheid is door talrijke klinische studies aangetoond.

Gemakkelijk in gebruik en herbruikbaar. Deze polsbandjes werken in een paar minuten. Door de kwaliteit van hun weefwerk kunnen ze worden gewassen zo vaak als nodig.

Sea-band werkt tegen reisziekte, tegen zwangerschapsmisselijkheid en tegen misselijkheid door chemotherapie en na een operatie.

Reisziekte:

Zelfs de kleinste verplaatsing kan voor sommige mensen misselijkheid of braakneigingen veroorzaken. Eén persoon op drie heeft last van reisziekte. Schoolreizen, zakenreizen, boottochten of zelfs een weekendje weg, kunnen problematisch worden. De NauseaRelief armbandjes van Sea-Band bieden een eenvoudige en natuurlijke oplossing, waarbij reisziekte met 88,7% verminderd wordt.

Zwangerschapsmisselijkheid:

50 tot 72%3 van de zwangere vrouwen hebben last van misselijkheid vanaf het begin van de zwangerschap.

Sea-Band biedt een eenvoudige en natuurlijke oplossing zonder risico voor moeder en kind. De NauseaRelief armbandje maakt het mogelijk om zwangerschapsgebonden misselijkheid en braakneigingen met 70% te verminderen.

Deze niet-farmacologische en natuurlijke aanpak wordt gewaardeerd door zwangere vrouwen. Zij bevestigen de afwezigheid van secundaire effecten die verband houden met het gebruik van medicijnen. Het is het onderwerp geweest van verschillende studies en publicaties.

Chemotherapie en operatie:

63% van de patiënten onder zware behandelingen (chemotherapie, postoperatieve behandelingen...) hebben last van nausea.

De Sea-Band armband biedt een echte oplossing, niet-medicamenteus en ambulant. Ze zorgen voor een autonome aanpak van dit probleem. Het kan misselijkheid en braakneigingen, als gevolg van chemotherapie, tot 70% verminderen. Daarom beveelt het tijdschrijft 'American Society for Integrative Oncology' acupressuur aan tegen misselijkheid en braakneigingen veroorzaakt door chemotherapie. Deze therapie kan worden beschouwd als een efficiënte aanvulling van anti-emetica. De richtlijn van de 'Internationale Consensus 2016' voor de behandeling van moeilijk te behandelen misselijkheid en braakneigingen veroorzaakt door chemotherapie bij kinderen, beveelt acupressuur van het P6 punt als preventie aan.

Naast het feit dat misselijkheid vaak voorkomt bij reizigers, beïnvloedt reisziekte ook patiënten die lijden aan kanker doordat opioïde geneesmiddelen en metastasen de gevoeligheid van het evenwichtsorgaan en van de mechanoreceptoren kunnen verhogen. Richtlijnen voor palliatieve zorg bevelen het gebruik van eenvoudige behandelingen aan zoals het stimuleren van het P6 punt om de symptomen te verlichten.

Een 12 maanden durende observatiestudie, uitgevoerd bij patiënten onder Palliatieve Zorg, bevestigt de conclusies van de rapporten die aantonen dat de NauseaRelief armbandjes van Sea-Band efficiënt zijn bij nausea en braakneigingen.

Maak kans op een Sea-Band dankzij Plus Magazine !

De Sea-Band acupressuurarmbanden zijn medische hulpmiddelen van Klasse I, geproduceerd in Engeland. Hun doeltreffendheid is door talrijke klinische studies aangetoond.Gemakkelijk in gebruik en herbruikbaar. Deze polsbandjes werken in een paar minuten. Door de kwaliteit van hun weefwerk kunnen ze worden gewassen zo vaak als nodig.Sea-band werkt tegen reisziekte, tegen zwangerschapsmisselijkheid en tegen misselijkheid door chemotherapie en na een operatie.Reisziekte:Zelfs de kleinste verplaatsing kan voor sommige mensen misselijkheid of braakneigingen veroorzaken. Eén persoon op drie heeft last van reisziekte. Schoolreizen, zakenreizen, boottochten of zelfs een weekendje weg, kunnen problematisch worden. De NauseaRelief armbandjes van Sea-Band bieden een eenvoudige en natuurlijke oplossing, waarbij reisziekte met 88,7% verminderd wordt.Zwangerschapsmisselijkheid:50 tot 72%3 van de zwangere vrouwen hebben last van misselijkheid vanaf het begin van de zwangerschap.Sea-Band biedt een eenvoudige en natuurlijke oplossing zonder risico voor moeder en kind. De NauseaRelief armbandje maakt het mogelijk om zwangerschapsgebonden misselijkheid en braakneigingen met 70% te verminderen.Deze niet-farmacologische en natuurlijke aanpak wordt gewaardeerd door zwangere vrouwen. Zij bevestigen de afwezigheid van secundaire effecten die verband houden met het gebruik van medicijnen. Het is het onderwerp geweest van verschillende studies en publicaties.Chemotherapie en operatie:63% van de patiënten onder zware behandelingen (chemotherapie, postoperatieve behandelingen...) hebben last van nausea.De Sea-Band armband biedt een echte oplossing, niet-medicamenteus en ambulant. Ze zorgen voor een autonome aanpak van dit probleem. Het kan misselijkheid en braakneigingen, als gevolg van chemotherapie, tot 70% verminderen. Daarom beveelt het tijdschrijft 'American Society for Integrative Oncology' acupressuur aan tegen misselijkheid en braakneigingen veroorzaakt door chemotherapie. Deze therapie kan worden beschouwd als een efficiënte aanvulling van anti-emetica. De richtlijn van de 'Internationale Consensus 2016' voor de behandeling van moeilijk te behandelen misselijkheid en braakneigingen veroorzaakt door chemotherapie bij kinderen, beveelt acupressuur van het P6 punt als preventie aan.Naast het feit dat misselijkheid vaak voorkomt bij reizigers, beïnvloedt reisziekte ook patiënten die lijden aan kanker doordat opioïde geneesmiddelen en metastasen de gevoeligheid van het evenwichtsorgaan en van de mechanoreceptoren kunnen verhogen. Richtlijnen voor palliatieve zorg bevelen het gebruik van eenvoudige behandelingen aan zoals het stimuleren van het P6 punt om de symptomen te verlichten.Een 12 maanden durende observatiestudie, uitgevoerd bij patiënten onder Palliatieve Zorg, bevestigt de conclusies van de rapporten die aantonen dat de NauseaRelief armbandjes van Sea-Band efficiënt zijn bij nausea en braakneigingen.Maak kans op een Sea-Band dankzij Plus Magazine !