Laat je meevoeren naar de kwintessens van verzorging en zintuiglijkheid en ontdek het raffinement van het verzorgingsgamma Secrets van Sothys, speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de verwachtingen van iedere vrouw voor wie schoonheid het kostbaarste geheim is. Deze maand geven we drie verzorgingssets Sothys Premium Secrets weg. Die bevat een gezichtscrèeme die een gesatineerd biometrisch liftend laagje op je huid vormt en een oog- en lippencrème met liftend effect voor deze gevoelige gezichtszones. Meer informatie op www.sothys.be

BEZORG ONS VOOR 17 OKTOBER HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE OKTOBERNUMMER PAGINA 149) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.

Hoeveel antwoorden zullen wij op 17 oktober 2018 om 00 uur ontvangen hebben?

Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 2.628 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van december 2018.

De winnaars van juli/augustus 2018

Het sleutelwoord: SCHADUW

Winnen een Belambra Club-vakantie voor vier personen (€ 2.000): Annemie Crélot uit Bree en Emmanuel Duchateau uit Loyers.

Laat je meevoeren naar de kwintessens van verzorging en zintuiglijkheid en ontdek het raffinement van het verzorgingsgamma Secrets van Sothys, speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de verwachtingen van iedere vrouw voor wie schoonheid het kostbaarste geheim is. Deze maand geven we drie verzorgingssets Sothys Premium Secrets weg. Die bevat een gezichtscrèeme die een gesatineerd biometrisch liftend laagje op je huid vormt en een oog- en lippencrème met liftend effect voor deze gevoelige gezichtszones. Meer informatie op www.sothys.beBEZORG ONS VOOR 17 OKTOBER HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE OKTOBERNUMMER PAGINA 149) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.Hoeveel antwoorden zullen wij op 17 oktober 2018 om 00 uur ontvangen hebben?Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 2.628 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van december 2018.De winnaars van juli/augustus 2018Het sleutelwoord: SCHADUWWinnen een Belambra Club-vakantie voor vier personen (€ 2.000): Annemie Crélot uit Bree en Emmanuel Duchateau uit Loyers.