Holidayline.be is sinds jaar en dag de specialist in citytrips. Op een eenvoudige manier boek je een hotel, vervoer en excursies in één dossier en zonder boekingskosten. Holidayline.be heeft ook een passie voor charmehotels, authentieke hotelletjes waar je heerlijk tot rust komt. Heb je bij het boeken persoonlijk advies nodig, dan helpen de medewerkers van het callcenter je graag verder. Topbestemmingen zijn de Eifel, Moezel, Rijn, Champagne, Monte-Carlo, Monaco, Normandië, de Elzas, Noord-Portugal, het Zwarte Woud. Een heerlijk hotelletje in Frankrijk? Of een reis naar Spanje? Speel mee en waag je kans.

BEZORG ONS VOOR 19 FEBRUARI 2020 HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE FEBRUARINUMMER) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.

Hoeveel antwoorden zullen wij op 19 februari 2020 om 00 uur ontvangen hebben?

Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 3.663 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van april 2020.

De winnaars van het decembernummer

Het sleutelwoord: PROMOTIE

Winnen een bedlinnenset Piper van De Witte Lietaer (169,95 euro):

Jan Goemaere uit Zandvoorde

Lut De Roover uit Relegem

Carl De Visscher uit Buissenal

Catherine Paquet uit Gembloux

ER IS EEN FOUT IN HET ANTWOORD VAN DE PUZZELWEDSTRIJD VAN DEZE MAAND. DE FOUT ZIT IN NUMMER 9. WIJ AANVAARDEN ALLE ANTWOORDEN WAARVAN DE EERSTE 8 LETTERS JUIST ZIJN.

Holidayline.be is sinds jaar en dag de specialist in citytrips. Op een eenvoudige manier boek je een hotel, vervoer en excursies in één dossier en zonder boekingskosten. Holidayline.be heeft ook een passie voor charmehotels, authentieke hotelletjes waar je heerlijk tot rust komt. Heb je bij het boeken persoonlijk advies nodig, dan helpen de medewerkers van het callcenter je graag verder. Topbestemmingen zijn de Eifel, Moezel, Rijn, Champagne, Monte-Carlo, Monaco, Normandië, de Elzas, Noord-Portugal, het Zwarte Woud. Een heerlijk hotelletje in Frankrijk? Of een reis naar Spanje? Speel mee en waag je kans.BEZORG ONS VOOR 19 FEBRUARI 2020 HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE FEBRUARINUMMER) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.Hoeveel antwoorden zullen wij op 19 februari 2020 om 00 uur ontvangen hebben?Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 3.663 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van april 2020.De winnaars van het decembernummerHet sleutelwoord: PROMOTIEWinnen een bedlinnenset Piper van De Witte Lietaer (169,95 euro):Jan Goemaere uit ZandvoordeLut De Roover uit RelegemCarl De Visscher uit BuissenalCatherine Paquet uit GemblouxER IS EEN FOUT IN HET ANTWOORD VAN DE PUZZELWEDSTRIJD VAN DEZE MAAND. DE FOUT ZIT IN NUMMER 9. WIJ AANVAARDEN ALLE ANTWOORDEN WAARVAN DE EERSTE 8 LETTERS JUIST ZIJN.