Groenten, kruiden en planten kweken als je enkel een terras of balkon hebt? Met de NatureUp! Verticale Muur van Gardena kan het. Hij is innovatief, trendy en plaatsbesparend. Flexibel in hoogte en breedte en moeiteloos te installeren, zonder gereedschap. Deze verticale structuur is ook robuust en weerbestendig, betrouwbaar en waterbesparend. Hij kan ook uitgerust worden met een besproeiingscomputer. Wij geven 10 basissets van de NatureUp' weg.

BEZORG ONS VOOR 22 MEI 2019 HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE MEINUMMER) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.

Hoeveel antwoorden zullen wij op 22 mei 2019 om 00 uur ontvangen hebben?

Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 4.976 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van juli/augustus 2019.

De winnaars van maart 2019

Het sleutelwoord: TRIOMF

Winnen een city gardening balkonset van Gardena (58 euro): N. Verstappen, V. De Pauw, R. Van Hove, A. Deflandre, D. Vanhamme, M. Goertz, G. De Wilde, J. Van Reusel, F. Maes, R. Linskens, L. St Paul, P. De Mulder.

Groenten, kruiden en planten kweken als je enkel een terras of balkon hebt? Met de NatureUp! Verticale Muur van Gardena kan het. Hij is innovatief, trendy en plaatsbesparend. Flexibel in hoogte en breedte en moeiteloos te installeren, zonder gereedschap. Deze verticale structuur is ook robuust en weerbestendig, betrouwbaar en waterbesparend. Hij kan ook uitgerust worden met een besproeiingscomputer. Wij geven 10 basissets van de NatureUp' weg.BEZORG ONS VOOR 22 MEI 2019 HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE MEINUMMER) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.Hoeveel antwoorden zullen wij op 22 mei 2019 om 00 uur ontvangen hebben?Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 4.976 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van juli/augustus 2019.De winnaars van maart 2019Het sleutelwoord: TRIOMFWinnen een city gardening balkonset van Gardena (58 euro): N. Verstappen, V. De Pauw, R. Van Hove, A. Deflandre, D. Vanhamme, M. Goertz, G. De Wilde, J. Van Reusel, F. Maes, R. Linskens, L. St Paul, P. De Mulder.