Heb je genoeg van die haartjes die twee dagen na het scheren weer de kop opsteken? Kies dan voor het Homelight Pistol om 90% van de haartjes te verwijderen in slechts acht sessies. Jouw veiligheid en respect voor je huid zijn onze prioriteiten: het Homelight Pistol vormt geen enkel risico voor je huid. Dit apparaat geeft geen uv-stralen vrij, maar laat het haar progressief uitvallen door de haarzakjes te verhitten. Deze betrouwbare technologie kan je dus gewoon bij je thuis gebruiken, snel en zonder pijn. Wij geven drie van deze toestellen weg.

BEZORG ONS VOOR 19 JUNI 2019 HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE JUNINUMMER) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.

Hoeveel antwoorden zullen wij op 19 juni 2019 om 00 uur ontvangen hebben?

Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 4.844 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van september 2019.

De winnaars van april 2019

Het sleutelwoord: UITZENDING

Winnen een Digital Sensor haardroger van BaByliss (145 euro): Michelle Hotterbeekx uit Haasrode, Lieve Carpentier uit Lommel en Fernanda Ferraire uit Waterloo.

Heb je genoeg van die haartjes die twee dagen na het scheren weer de kop opsteken? Kies dan voor het Homelight Pistol om 90% van de haartjes te verwijderen in slechts acht sessies. Jouw veiligheid en respect voor je huid zijn onze prioriteiten: het Homelight Pistol vormt geen enkel risico voor je huid. Dit apparaat geeft geen uv-stralen vrij, maar laat het haar progressief uitvallen door de haarzakjes te verhitten. Deze betrouwbare technologie kan je dus gewoon bij je thuis gebruiken, snel en zonder pijn. Wij geven drie van deze toestellen weg.BEZORG ONS VOOR 19 JUNI 2019 HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE JUNINUMMER) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.Hoeveel antwoorden zullen wij op 19 juni 2019 om 00 uur ontvangen hebben?Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 4.844 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van september 2019.De winnaars van april 2019Het sleutelwoord: UITZENDINGWinnen een Digital Sensor haardroger van BaByliss (145 euro): Michelle Hotterbeekx uit Haasrode, Lieve Carpentier uit Lommel en Fernanda Ferraire uit Waterloo.