BaByliss lanceert de eerste generatie slimme toestellen met digitale sensoren, die zich automatisch aan je haartype aanpassen! De Digital Sensor Air Brush, waarvan wij er vier weggeven, is er daar één van. Deze Air Brush, waarmee je vlot een brushingeffect creëert, regelt de temperatuur automatsich volgens je haardikte. De luchtgaten op de draaiende borstel zorgen voor een regelmatige uitstoot van warme lucht over de hele lengte van de borstel, zonder warmteverlies.

BEZORG ONS VOOR 19 DECEMBER HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE DECEMBERNUMMER PAGINA 166) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.

Hoeveel antwoorden zullen wij op 19 december 2018 om 00 uur ontvangen hebben?

Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 3.724 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van februari 2019.

De winnaars van oktober 2018

Het sleutelwoord: WEERMAN

Winnen een verzorgingsset Sothys Premium Secrets (238 euro): Annita Van Leugenhaeghe uit Kapellen, Gerd Vandoolaeghe uit Ieper en Philippe Barbier uit Luik.

BaByliss lanceert de eerste generatie slimme toestellen met digitale sensoren, die zich automatisch aan je haartype aanpassen! De Digital Sensor Air Brush, waarvan wij er vier weggeven, is er daar één van. Deze Air Brush, waarmee je vlot een brushingeffect creëert, regelt de temperatuur automatsich volgens je haardikte. De luchtgaten op de draaiende borstel zorgen voor een regelmatige uitstoot van warme lucht over de hele lengte van de borstel, zonder warmteverlies.BEZORG ONS VOOR 19 DECEMBER HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE DECEMBERNUMMER PAGINA 166) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.Hoeveel antwoorden zullen wij op 19 december 2018 om 00 uur ontvangen hebben?Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 3.724 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van februari 2019.De winnaars van oktober 2018Het sleutelwoord: WEERMANWinnen een verzorgingsset Sothys Premium Secrets (238 euro): Annita Van Leugenhaeghe uit Kapellen, Gerd Vandoolaeghe uit Ieper en Philippe Barbier uit Luik.