De Compact Full Black haardroger van BaByliss met professionele 2300 W AC-motor (3 jaar garantie) gaat langer mee en droogt je haar tot 25% sneller. De ionische functie werkt antistatisch en houdt je haar pluisvrij, glad en glanzend. Met de diffusor creëer je extra volume, met respect voor je krullen. Deze haardroger is uitgerust met twee snelheden en temperaturen, maar ook met een coolshot: koude lucht waarmee je haar langer mooi blijft zitten. Zijn compacte vorm, afneembare achterfilter en comfortabele grip maken hem erg gebruiksvriendelijk. Wij geven tien van deze haardrogers weg.

BEZORG ONS VOOR 20 NOVEMBER 2019 HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE NOVEMBERNUMMER) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.

Hoeveel antwoorden zullen wij op 20 november 2019 om 00 uur ontvangen hebben?

Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 3.926 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van januari 2020.

De winnaars van het septembernummer

Het sleutelwoord: WERELDBOL

Winnen een Dream dekbedset van De Witte Lietaer (289,85 euro): Eduard De Pauw uit Wondelgem en Jean-Marie de Bruyn uit Hamois.

De Compact Full Black haardroger van BaByliss met professionele 2300 W AC-motor (3 jaar garantie) gaat langer mee en droogt je haar tot 25% sneller. De ionische functie werkt antistatisch en houdt je haar pluisvrij, glad en glanzend. Met de diffusor creëer je extra volume, met respect voor je krullen. Deze haardroger is uitgerust met twee snelheden en temperaturen, maar ook met een coolshot: koude lucht waarmee je haar langer mooi blijft zitten. Zijn compacte vorm, afneembare achterfilter en comfortabele grip maken hem erg gebruiksvriendelijk. Wij geven tien van deze haardrogers weg.BEZORG ONS VOOR 20 NOVEMBER 2019 HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE NOVEMBERNUMMER) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.Hoeveel antwoorden zullen wij op 20 november 2019 om 00 uur ontvangen hebben?Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 3.926 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van januari 2020.De winnaars van het septembernummerHet sleutelwoord: WERELDBOLWinnen een Dream dekbedset van De Witte Lietaer (289,85 euro): Eduard De Pauw uit Wondelgem en Jean-Marie de Bruyn uit Hamois.