Droom weg in een knus en gezellig bed met De Witte Lietaer. Het zachte en kwalitatieve dekbedovertrek Piper met twee kussenslopen is gemaakt van het fijnste katoen en tovert je slaapkamer om in een warm nest. De lichtgrijze kleur en het subtiel ingeweven patroon zorgen voor een luxueuze toets. Kruip diep onder het flanellen dekbedovertrek en laat die winterkou maar komen! Wij geven vier bedlinnensets van De Witte Lietaer weg. Wil je kans maken op deze prijs, bezorg ons dan het correcte sleutelwoord (zie puzzelwedstrijd in je Plus Magazine van december).

BEZORG ONS VOOR 18 DECEMBER 2019 HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE DECEMBERNUMMER) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.

Hoeveel antwoorden zullen wij op 18 december 2019 om 00 uur ontvangen hebben?

Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 3424 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van februari 2020.

De winnaars van het oktobernummer

Het sleutelwoord: VOORDEEL

Winnen een antirimpelcrème Pannobase + Retinol (23 euro):

Gilbert-Andreas Nuytten uit Rekem

Christine Peuskens uit Brussel

Monique Riviere uit Ardooie

Rachel De Capelle uit Mechelen

Sabine De Praitere uit Kortrijk

Anna Hermans uit Machelen

Lutgarde Vanoppen uit Kermt

Sylvain Casu uit Aalst

Ninke Gryp uit Hamme

Eric Geysenbergs uit Geetbets

Isabel Serraes uit Eksaarde

Marijke Stragier-Deveneyns uit Kortrijk

Kathleen Van Opstal uit Heist-Op-Den-Berg

Hilde Vander Elst uit Leuven

Dina De Rudder uit Oostkamp

Géraldine Masse uit Harmignies

Jerome Brogniez uit Erquelinnes

Carla Gennari uit La Buissière

Nathalie Higny uit Vieuxville

Carine Masset uit Liège

Ilona Wieczorek uit Villers l'Evêque

Laura Lavis uit Nivelles

Myriam Stoj uit Liège

Louise Larose uit Alleur

Evangeli Vamvas uit Bruxelles

Gaelle Pont uit Erquelinnes

Béatrice Noirhomme uit Hondelange Messancy

Yvette Soulier uit Marcinelle

Janique Gillet uit Joncret

Florian Heptia uit Ans

Droom weg in een knus en gezellig bed met De Witte Lietaer. Het zachte en kwalitatieve dekbedovertrek Piper met twee kussenslopen is gemaakt van het fijnste katoen en tovert je slaapkamer om in een warm nest. De lichtgrijze kleur en het subtiel ingeweven patroon zorgen voor een luxueuze toets. Kruip diep onder het flanellen dekbedovertrek en laat die winterkou maar komen! Wij geven vier bedlinnensets van De Witte Lietaer weg. Wil je kans maken op deze prijs, bezorg ons dan het correcte sleutelwoord (zie puzzelwedstrijd in je Plus Magazine van december).BEZORG ONS VOOR 18 DECEMBER 2019 HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE DECEMBERNUMMER) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.Hoeveel antwoorden zullen wij op 18 december 2019 om 00 uur ontvangen hebben?Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 3424 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van februari 2020.De winnaars van het oktobernummerHet sleutelwoord: VOORDEELWinnen een antirimpelcrème Pannobase + Retinol (23 euro): Gilbert-Andreas Nuytten uit RekemChristine Peuskens uit BrusselMonique Riviere uit ArdooieRachel De Capelle uit MechelenSabine De Praitere uit KortrijkAnna Hermans uit MachelenLutgarde Vanoppen uit KermtSylvain Casu uit AalstNinke Gryp uit HammeEric Geysenbergs uit GeetbetsIsabel Serraes uit EksaardeMarijke Stragier-Deveneyns uit KortrijkKathleen Van Opstal uit Heist-Op-Den-BergHilde Vander Elst uit LeuvenDina De Rudder uit OostkampGéraldine Masse uit HarmigniesJerome Brogniez uit ErquelinnesCarla Gennari uit La BuissièreNathalie Higny uit VieuxvilleCarine Masset uit LiègeIlona Wieczorek uit Villers l'EvêqueLaura Lavis uit NivellesMyriam Stoj uit LiègeLouise Larose uit AlleurEvangeli Vamvas uit BruxellesGaelle Pont uit ErquelinnesBéatrice Noirhomme uit Hondelange MessancyYvette Soulier uit MarcinelleJanique Gillet uit JoncretFlorian Heptia uit Ans