De opname van de optimale hoeveelheid nutriënten staat vandaag onder druk. Enerzijds boeten onze voedingsmiddelen in aan kwaliteit door lange transportroutes, onrijpe oogsten, overaanbod of uitgeputte bodems. Anderzijds beïnvloedt de individuele levensstijl de noodzakelijke hoeveelheid voedingsstoffen. Eenzijdige voeding, allergieën, stress, roken, slaaptekort, diëten en sport kunnen die behoefte groter maken. Al deze factoren vragen om een opname van vitamines en mineralen die voldoende afgestemd is op de individuele behoefte.

Plusmagazine.be geeft 10 x vitamine All in One en Vitamine D van Pure Encapsulations weg.

All-in-one - Pure 365® is de allereerste multivitamine van zuivere stoffen samengesteld uit 12 vitaminen, 8 mineralen en oligo-elementen, CoQ10, luteïne en OPC. All-in-one Pure 365 is door zijn unieke samenstelling een sterk ondersteunend voedingssupplement. Dankzij de aanwezige bioactieve verbindingen worden de stoffen optimaal opgenomen en maximaal verdragen, ook door gevoelige personen. Vitamine D3 is een belangrijke vetoplosbare vitamine voor jong én oud. De aanmaak van deze'zonnevitamine' vindt plaats door direct zonlicht op onze huid. Het houdt het de normale werking van het immuunsysteem en onze spieren in stand, en draagt het optimaal bij tot de opname van calcium. Met het oog op de herfst en de nakende winter is een gerichte Vitamine D3 aanvoer zeker aan te raden. In deze seizoenen staat de zon te laag om voldoende Vitamine D3 te kunnen vormen en opnemen.

Voor meer informatie:

www.purecaps.be

De opname van de optimale hoeveelheid nutriënten staat vandaag onder druk. Enerzijds boeten onze voedingsmiddelen in aan kwaliteit door lange transportroutes, onrijpe oogsten, overaanbod of uitgeputte bodems. Anderzijds beïnvloedt de individuele levensstijl de noodzakelijke hoeveelheid voedingsstoffen. Eenzijdige voeding, allergieën, stress, roken, slaaptekort, diëten en sport kunnen die behoefte groter maken. Al deze factoren vragen om een opname van vitamines en mineralen die voldoende afgestemd is op de individuele behoefte. Plusmagazine.be geeft 10 x vitamine All in One en Vitamine D van Pure Encapsulations weg.All-in-one - Pure 365® is de allereerste multivitamine van zuivere stoffen samengesteld uit 12 vitaminen, 8 mineralen en oligo-elementen, CoQ10, luteïne en OPC. All-in-one Pure 365 is door zijn unieke samenstelling een sterk ondersteunend voedingssupplement. Dankzij de aanwezige bioactieve verbindingen worden de stoffen optimaal opgenomen en maximaal verdragen, ook door gevoelige personen. Vitamine D3 is een belangrijke vetoplosbare vitamine voor jong én oud. De aanmaak van deze'zonnevitamine' vindt plaats door direct zonlicht op onze huid. Het houdt het de normale werking van het immuunsysteem en onze spieren in stand, en draagt het optimaal bij tot de opname van calcium. Met het oog op de herfst en de nakende winter is een gerichte Vitamine D3 aanvoer zeker aan te raden. In deze seizoenen staat de zon te laag om voldoende Vitamine D3 te kunnen vormen en opnemen. Voor meer informatie:www.purecaps.be