Het Bastogne War Museum is een herdenkingscentrum over de Tweede Wereldoorlog en focust vooral op de Slag om de Ardennen. Je wordt ondergedompeld in een meeslepende ervaring met alle zintuigen, waarbij je de geschiedenis herbeleeft aan de hand van vier personnages.

2019 staat in het teken van de herdenking van 75 jaar de Slag om de Ardennen. Er worden vercshillende evenementen georganiseerd doorheen het jaar.

Waar: Colline du Mardasson 5 - Bastogne

Openingsuren: dagelijks van 9.30 tot 18 uur (laatste toegang om 16 uur). Vanaf 15 november gesloten op maandag.

Tickets: € 14 - 65+: € 12

Info en reservatie: www.bastognewarmuseum.be

Het Bastogne War Museum is een herdenkingscentrum over de Tweede Wereldoorlog en focust vooral op de Slag om de Ardennen. Je wordt ondergedompeld in een meeslepende ervaring met alle zintuigen, waarbij je de geschiedenis herbeleeft aan de hand van vier personnages.2019 staat in het teken van de herdenking van 75 jaar de Slag om de Ardennen. Er worden vercshillende evenementen georganiseerd doorheen het jaar.Waar: Colline du Mardasson 5 - BastogneOpeningsuren: dagelijks van 9.30 tot 18 uur (laatste toegang om 16 uur). Vanaf 15 november gesloten op maandag.Tickets: € 14 - 65+: € 12Info en reservatie: www.bastognewarmuseum.be