De Globetrotters bestonden vorig jaar 90 jaar en vieren dit met twee geweldige shows in België. In maart geven ze acte de présence in Gent en Charleroi met hun wereldwijd bekende en uiterst spectaculaire basketbalshow: op 14 en 15 maart 2017 zijn het Tolhuis en de Spiroudome het decor voor uitzonderlijke dunks, razendsnelle balwisselingen, humor, technische hoogstandjes en ongekende showelementen.

Een basketbalshow voor jong en oud

Door het grote gemak waarmee de Harlem Globetrotters de basketbal hanteren, krijgen ze het publiek overal ter wereld aan hun voeten. Sinds hun oprichting in 1926 brengen ze familie-entertainment met onverwachte spelsituaties, tot in de perfectie uitgevoerde trucs en verrassende grappen. Ook het publiek wordt actief betrokken in het spektakel, wat het een uniek evenement voor de hele familie maakt.

Al decennia lang staan de Harlem Globetrotters garant voor entertainment van het hoogste niveau. Uitgegroeid tot globale iconen zorgen ze steevast voor een glimlach op het gezicht van iedereen.

14 maart 2017 in Sportarena Tolhuis, Gent

15 maart 2017 in Spiroudome, Charleroi

Meer info op www.greenhousetalent.com

De Globetrotters bestonden vorig jaar 90 jaar en vieren dit met twee geweldige shows in België. In maart geven ze acte de présence in Gent en Charleroi met hun wereldwijd bekende en uiterst spectaculaire basketbalshow: op 14 en 15 maart 2017 zijn het Tolhuis en de Spiroudome het decor voor uitzonderlijke dunks, razendsnelle balwisselingen, humor, technische hoogstandjes en ongekende showelementen. Een basketbalshow voor jong en oudDoor het grote gemak waarmee de Harlem Globetrotters de basketbal hanteren, krijgen ze het publiek overal ter wereld aan hun voeten. Sinds hun oprichting in 1926 brengen ze familie-entertainment met onverwachte spelsituaties, tot in de perfectie uitgevoerde trucs en verrassende grappen. Ook het publiek wordt actief betrokken in het spektakel, wat het een uniek evenement voor de hele familie maakt. Al decennia lang staan de Harlem Globetrotters garant voor entertainment van het hoogste niveau. Uitgegroeid tot globale iconen zorgen ze steevast voor een glimlach op het gezicht van iedereen. 14 maart 2017 in Sportarena Tolhuis, Gent15 maart 2017 in Spiroudome, CharleroiMeer info op www.greenhousetalent.com