Het traditionele argyle-motief van Burlington, de ruit met de overlappende ruit, is diep verankerd in de Britse geschiedenis. Reeds in de 18e eeuw stond de argyle bij de Schotse clans bekend als symbool voor verbondenheid. Het unieke en sterke karakter van deze stijl is tot op heden bewaard gebleven en is wereldwijd geliefd. Ze is uniek en past perfect bij elke garderobe. Iemands buitenkant wordt gezien. Zijn binnenkant wordt onthouden.

Natuurlijk zijn innerlijke kwaliteiten het belangrijkst. Maar dat wil nog niet zeggen dat we ons uiterlijk moeten verwaarlozen! Karaktervolle kousen hebben het allebei: een sterke persoonlijkheid en een onmiskenbare look. Dankzij het 'one size fits all'-concept passen de sokken van Burlington aan elke voet!

Sinds 2008 valt Burlington onder het dak van FALKE, het merk met traditie, en heeft het zijn kwaliteit geperfectioneerd en sindsdien zijn stempel gedrukt op de sokkentrend. In Europa en in de thuisstas Schmallenberg worden hoogwaardige materialen verwerkt tot original Burlington sokken. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel argyle-motief, een paar trendy sokken, seizoensartikelen of feestelijke sokken, dat maakt niet uit. Burlington heeft voor elke stemming, stijl en gelegenheid de juiste sokken.

Het traditionele argyle-motief van Burlington, de ruit met de overlappende ruit, is diep verankerd in de Britse geschiedenis. Reeds in de 18e eeuw stond de argyle bij de Schotse clans bekend als symbool voor verbondenheid. Het unieke en sterke karakter van deze stijl is tot op heden bewaard gebleven en is wereldwijd geliefd. Ze is uniek en past perfect bij elke garderobe. Iemands buitenkant wordt gezien. Zijn binnenkant wordt onthouden. Natuurlijk zijn innerlijke kwaliteiten het belangrijkst. Maar dat wil nog niet zeggen dat we ons uiterlijk moeten verwaarlozen! Karaktervolle kousen hebben het allebei: een sterke persoonlijkheid en een onmiskenbare look. Dankzij het 'one size fits all'-concept passen de sokken van Burlington aan elke voet! Sinds 2008 valt Burlington onder het dak van FALKE, het merk met traditie, en heeft het zijn kwaliteit geperfectioneerd en sindsdien zijn stempel gedrukt op de sokkentrend. In Europa en in de thuisstas Schmallenberg worden hoogwaardige materialen verwerkt tot original Burlington sokken. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel argyle-motief, een paar trendy sokken, seizoensartikelen of feestelijke sokken, dat maakt niet uit. Burlington heeft voor elke stemming, stijl en gelegenheid de juiste sokken.