Kom tussen 2 juli en 2 oktober naar Barvaux (Durbuy) en beleef er een unieke ervaring in een labyrint van 11 ha. Zowel grote als kleine avonturiers worden er op weg gezet door Merlijn zodat ze Ridder Enguerrand kunnen helpen om de laatste draak te vinden.

Maar pas op voor de heks Malafide die uw plannen wil verijdelen en u kan laten verdwalen in het gigantische labyrint! Neemt u de uitdaging aan?

Tijdens uw tocht ontdekt u ook het Labyrint met de 13 proeven, het Labyrint van de deuren en zijn 2 parcours, 'Prikkel uw voeten' en 'Blind in de doolhof', het Labyrint van de kleintjes (3-8 jaar), het pedagogische Labyrint van de biodiversiteit, de biologische groentetuinen, een restaurant...

U hebt het al begrepen, voor deze 20e editie biedt het Labyrint u een betoverende reis waarbij verrassingen en verwondering van de partij zijn. Een heerlijk avontuur voor het hele gezin en een uitnodiging om opnieuw in magie te geloven!

Meer info: www.lelabyrinthe.be

Kom tussen 2 juli en 2 oktober naar Barvaux (Durbuy) en beleef er een unieke ervaring in een labyrint van 11 ha. Zowel grote als kleine avonturiers worden er op weg gezet door Merlijn zodat ze Ridder Enguerrand kunnen helpen om de laatste draak te vinden.Maar pas op voor de heks Malafide die uw plannen wil verijdelen en u kan laten verdwalen in het gigantische labyrint! Neemt u de uitdaging aan? Tijdens uw tocht ontdekt u ook het Labyrint met de 13 proeven, het Labyrint van de deuren en zijn 2 parcours, 'Prikkel uw voeten' en 'Blind in de doolhof', het Labyrint van de kleintjes (3-8 jaar), het pedagogische Labyrint van de biodiversiteit, de biologische groentetuinen, een restaurant... U hebt het al begrepen, voor deze 20e editie biedt het Labyrint u een betoverende reis waarbij verrassingen en verwondering van de partij zijn. Een heerlijk avontuur voor het hele gezin en een uitnodiging om opnieuw in magie te geloven!Meer info: www.lelabyrinthe.be