Met het lenteweer voor de deur kriebelt het om buiten te sporten en te bewegen. Daarom brengt Minami, marktleider in omega-3 supplementen, MorEPA Move op de markt, een vernieuwend omega 3-supplement met kurkuma, koper en vitamine C.

Zorg dragen voor je lichaam en je gewrichten, pezen, kraakbeen en botten optimaal ondersteunen kan heel erg eenvoudig zijn met de helpende hand van MorEPA Move. Omega-3, kurkuma, vitamine C en koper zijn de basis van dit supplement en onmisbaar om soepel te bewegen.

Omega 3

Omega-3 vetzuren worden in het lichaam omgezet in ontsteking werende stoffen en zouden daarom een pijnstillend effect hebben.

Kurkuma

Kurkuma (geelwortel, curcuma longa) geeft niet alleen smaak en kleur aan de gerechten in uw keuken. Kurkuma wordt in Azië ook al eeuwenlang gebruikt als geneeskrachtige plant. Zo zou kurkuma ontsteking werende eigenschappen bezitten. Wist je dat kurkuma helpt om de gewrichten soepel te houden en bijdraagt tot sterke botten? Sporten en soepel bewegen wordt een plezier in de lente dankzij deze ideale ondersteuning.

Vitamine C en koper

Vitamine C en koper spelen een rol bij de vorming van normaal collageen, een eiwit dat van belang is voor onder meer de normale werking van kraakbeen, botten en pezen.

Bij acute problemen is de dosis 2x2 softgels per dag bij de maaltijd en dat voor minstens 2 weken. De onderhoudsdosis is 2 softgels per dag. De softgel is op basis van visgelatine en heeft een aangename sinaasappelsmaak.

Meer info: www.minami.be

Plusmagazine.be geeft 10 x MorEPA Move van Minami weg!

Met het lenteweer voor de deur kriebelt het om buiten te sporten en te bewegen. Daarom brengt Minami, marktleider in omega-3 supplementen, MorEPA Move op de markt, een vernieuwend omega 3-supplement met kurkuma, koper en vitamine C.Zorg dragen voor je lichaam en je gewrichten, pezen, kraakbeen en botten optimaal ondersteunen kan heel erg eenvoudig zijn met de helpende hand van MorEPA Move. Omega-3, kurkuma, vitamine C en koper zijn de basis van dit supplement en onmisbaar om soepel te bewegen.Omega 3Omega-3 vetzuren worden in het lichaam omgezet in ontsteking werende stoffen en zouden daarom een pijnstillend effect hebben.KurkumaKurkuma (geelwortel, curcuma longa) geeft niet alleen smaak en kleur aan de gerechten in uw keuken. Kurkuma wordt in Azië ook al eeuwenlang gebruikt als geneeskrachtige plant. Zo zou kurkuma ontsteking werende eigenschappen bezitten. Wist je dat kurkuma helpt om de gewrichten soepel te houden en bijdraagt tot sterke botten? Sporten en soepel bewegen wordt een plezier in de lente dankzij deze ideale ondersteuning.Vitamine C en koperVitamine C en koper spelen een rol bij de vorming van normaal collageen, een eiwit dat van belang is voor onder meer de normale werking van kraakbeen, botten en pezen.Bij acute problemen is de dosis 2x2 softgels per dag bij de maaltijd en dat voor minstens 2 weken. De onderhoudsdosis is 2 softgels per dag. De softgel is op basis van visgelatine en heeft een aangename sinaasappelsmaak.Meer info: www.minami.bePlusmagazine.be geeft 10 x MorEPA Move van Minami weg!