Op 1 juli 2017 werd de Tour de France - de meest iconische wielerwedstrijd ter wereld - vanuit het Duitse Düsseldorf op gang geschoten. Amper een dag later zijn de 22 ploegen die dit jaar proberen om 3.516 kilometer verder als eerste de finishlijn op de Champs Elysées te overschrijden al in Luik gepasseerd. Om de gelegenheid te vieren, brengt Just Games al een maand voor de aftrap het bordspel Le Tour de France uit.

Met het bordspel Le Tour de France brengt Just Games een klassieker van HulstGames opnieuw uit, deze keer in het verse jasje van de enige wielerwedstrijd die 3 weken lang gemiddeld 570.000 Vlaam-se en 500.000 Waalse kijkers aan de buis weet te kluisteren. De spelregels weerspiegelen het verloop van de echte Tour, inclusief ploegenwerk en bergetappes, waardoor Le Tour de France zowel echte sportfans als gamers zal aanspreken. Bovendien is het dankzij een goed evenwicht tussen tactiek en geluk uiterst geschikt om met de hele familie te spelen.

Plusmagazine.be geeft 3 spellen weg!

Op 1 juli 2017 werd de Tour de France - de meest iconische wielerwedstrijd ter wereld - vanuit het Duitse Düsseldorf op gang geschoten. Amper een dag later zijn de 22 ploegen die dit jaar proberen om 3.516 kilometer verder als eerste de finishlijn op de Champs Elysées te overschrijden al in Luik gepasseerd. Om de gelegenheid te vieren, brengt Just Games al een maand voor de aftrap het bordspel Le Tour de France uit.Met het bordspel Le Tour de France brengt Just Games een klassieker van HulstGames opnieuw uit, deze keer in het verse jasje van de enige wielerwedstrijd die 3 weken lang gemiddeld 570.000 Vlaam-se en 500.000 Waalse kijkers aan de buis weet te kluisteren. De spelregels weerspiegelen het verloop van de echte Tour, inclusief ploegenwerk en bergetappes, waardoor Le Tour de France zowel echte sportfans als gamers zal aanspreken. Bovendien is het dankzij een goed evenwicht tussen tactiek en geluk uiterst geschikt om met de hele familie te spelen. Plusmagazine.be geeft 3 spellen weg!