Florence Ponting en Edward Mayhew zijn jong en nog maagd als ze voor hun huwelijksnacht aankomen bij hotel Dorset aan Chesil Beach. Tijdens het diner op hun hotelkamer loopt de spanning op. Het stel probeert zich te ontworstelen aan de pijn en verwarring over hun verleden, maar struikelt over verzwegen misverstanden en angsten die de rest van hun leven zullen gaan bepalen.

Aan Chesil Beach toont hoe in een oogwenk een levensloop een andere wending kan nemen, door een gebaar dat niet gemaakt wordt of een woord dat onuitgesproken blijt.

Meer info over de film: www.cinenews.be

Plusmagazine.be geeft 3 exemplaren van het boek samen met 3 x 2 filmtickets weg!

Florence Ponting en Edward Mayhew zijn jong en nog maagd als ze voor hun huwelijksnacht aankomen bij hotel Dorset aan Chesil Beach. Tijdens het diner op hun hotelkamer loopt de spanning op. Het stel probeert zich te ontworstelen aan de pijn en verwarring over hun verleden, maar struikelt over verzwegen misverstanden en angsten die de rest van hun leven zullen gaan bepalen.Aan Chesil Beach toont hoe in een oogwenk een levensloop een andere wending kan nemen, door een gebaar dat niet gemaakt wordt of een woord dat onuitgesproken blijt.Meer info over de film: www.cinenews.bePlusmagazine.be geeft 3 exemplaren van het boek samen met 3 x 2 filmtickets weg!